Serr, det går ikke å mobil blogge lenger? haha. Er nemlig aldri på pcen, så det å blogge da blir litt vanskelig når appen til blogg.no er teit. 

Også skal det sies at jeg har vært litt travel den siste uken. Tenkte å ta en kort oppsummering:

Jeg var i Slemmestad en tur for å fikse på et feste i håret, da snødde det. Kom i seriøs julestemning og smilte hele dagen. Det var bra det!!

Jeg spiste mye taco, alene. De andre i leiligheten hadde så mye skole pluss at jeg kom sent hjem! Veldig godt da!
Jeg har jobbet MYE, husker nesten ikke sist fri helg. Skal jobbe til helgen også liksom.. 

Andrea i klassen feiret bursdag!!! Det var kjempe koselig, vi var seks jenter fra klassen som spiste kake, drakk og koste oss. En del av oss dro også ut. Der møtte jeg Tuva, så slapp å gå alene hjem. Og det var vell det. Pluss at jeg har vært på skolen, vasket leiligheten, prøver å finne en ny som kan ta over rommet til Mira, gått kjempe lang tur med Frida(1,5 mil faktisk!!)

Takk for at du leser Oda hehehehe

fanny 

 
Gutter. Gutter. Herregud. Jeg liker gutter. 

Herremenn. Dere er fine.

Så enkle. Så søte. 

Er det rart vi faller for dere?

 

 

FAMSTER

 

 
Mihi, jeg døde litt.

FAMSTER
OMG im blogging again! WOW.

Jeg har tatt meg en liten ferie fra bloggen som sagt for å få meg mer insperasjon og mere blogglyst, som jeg mener er viktig for at blogginnlegene skal bli noe bra!

Så vil jeg takke for alle som har vært innom bloggen min, OG takke Frida for at hun blogget for meg. Nå må jeg bytte passord..

Tingene jeg har gjort det siste står egentlig i overskiften.. men kan jo oppramse de for det om for spesielt innteriserte.

FRIDA HAR BLITT 17! Vi var ute å spiste på hennes ekte bursdag, og feiret med mennesker hjemme hos henne dagen etter! Det var supart! Jeg har masse bilder som kanskje kan komme i et eget innlegg!

DET HAR VÆRT VM, var der først med klassen på fredagen foorje uke, og på denne torsdagen med familien Kvigne, altså fridas familie!

VINTERFERIE, som desverre er over i morgen. trist. Masse bilder.

Her kommer smaksbiter av bilder jeg skal vise dere veryy soon.


Bursdagsbarn på peppes!

Hvorfor heie på Sveits?

Hyttefintvær!

Jeg tror ikke dette er det eneste du hører fra meg idag. HADET.

FAMSTER
Hej på er! Fanny befinner seg i skrivende øyeblikk på fjellet, der hun blir til onsdag. Derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive et lite innlegg for å ikke ødelegge den flotte statistikken!! heheh
Fanny elsker å stå på ski, men kjeder seg på hytta.Sett på VM? SÅ dere da Northug vant?!! Herrejemini, så spent har jeg aldri vært før.

Noe mer? Nei.
Ha en fortsatt fin dag. Hilsen Frida!
Nå har jeg vel ikke blogget på .. MANGE dager. 
Husker ikke.

Det har skjedd noen ting, personlige. Som har gjort at bloggen ikke har vært 1 valget på gjøremål. I tillegg har jeg ikke hatt/har noe blogglyst. Og jeg synes hvertfall det er dumt å blogge når man ikke har blogglyst for da blir innleggene usaklige og kjedelige.

Igår så kjøpte jeg meg en shorts og en genser. Jeg har kjøpt meg et episkt gulv langt skjørt også. Kanksje det komemr bilde av de.

I ste gikk jeg lang skitur. Så brakk brillene mine.

Skal prøve å få meg litt insperasjon til å blogge mer. lover..TAKK FOR MEG.

FAMSTER
Jeg har ikke blogger på tusen år, å det må jeg bare beklage for de som har savnet å lese! Men jeg er ikke i blogghumør i det hele tatt for tiden, finner ikke noe insperasjon. Og orker rett og slett ikke! Så det er jo duuumt. Men jeg blogger når jeg gidder igjen!Jeg sitter forsatt på skolen! WOOW. Vi sluttet for ti min siden! Og jeg skal sitte her til 7 over 3 for da går skolebussen. Det er bare når vi slutter tidelig vi får skolebuss! Irriterende. Og grunnen til at vi må vente så lenge er at vi på tilpasse oss STYGGE RØYKEN UNGER!!! bæ.

Vet jeg har lagt ut dette før, men det er så genialt bilde. Jeg skal bli kunstner!

FAMSTER
Jeg har nettopp hatt matteprøve. Jeg drikker kaffe. Jeg er trøtt. Jeg liker ikke denne dagen.

Derfor legger jeg ut bilder fra i går!

LOL cam FTW.

FAMSTER
jeg så dette!

and i was like

Skal på middag hos mormor og morfar! Lei av matte. BYE.

FAMSTER
Mange som vil lage header til meg! Søte menneske ting! Jeg skal finne bilde og sende dere! Nå har jeg bare en is i mens, siden jeg savner sommer!

I dag har jeg.. pugget matte og drukket kakao. Det er så slitsomt. Jeg hater matte! Men man må jo gjennom det! Har lyst og gå ut, det er jo helt sykt fint vær! Så på yr.no i ste at det skulle bli pluss grader hele uken! SOLBRILLER! Utrolig deilig, det går sakte men sikkert mot sommer!

Gjør du noe morro i dag?

Jeg vet jeg er søt!.

FAMSTER

 
Nå fikser jeg meg! Har sittet i pysejn til nå, kanskje ganske så normalt for mennesker og dyr på min alder..

Men, jeg skal nemlig en liten tur til Rortunet sammen med beste, det søte shåpping senteret i Slemmestad! Så skal jeg hjem igjen for igjen å fikse meg. Skal nemlig i bursdag i kveld! Det blir kuus!

I love you, now and forever.

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram @ FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits