bading..

hyttetur / båt tur...

strandturer...

gå i sommerkjoler, og sommer klær generelt...og markjorbær.

SAVNER SOMMEREN GENERELT I GRUNN!!

FAMSTER
Julen er selskaper på selskaper på selskaper.. Omtrent hver dag har det vært selskaper! Begynner og bli smålig lei!.. Nå har jeg akkurat fikset med ferdig til Oda sin familie-bursdag.

Gleder meg så inderlig til i morgen!!

FAMSTER
I dag sto jeg på skøyter, jeg er vant til hockey skøyter, men fikk danse skøyter til jul. Det var vanskelig!

Og nå er min kusine her. mihihihihihihih. Vi skal se film, men den må fødes ut av pcen først, og fødselen tar laaang tid o0 ..

FAMSTER
Jeg gleder meg til onsdag. Da skal jeg på en hytte med han og moren og faren hans. Perfekt slutt på året, og en perfekt begynnelse på det nye!


Alle julegaven, det var en del!


Noen av mine gaver!


Oda ble 6 år!!

Kjole: DC
Strømpebukse: Indiska
Sko: Bianco
Ringer: Indiska
Ullsokker: MORMOR <3


Og jeg poser forrann juletreet, siden alle andre hadde bilder av seg selv med juletre!


To kjempe fine ringer jeg fikk av Ayla fra Indiska! Elsker dem!

FAMSTER
I dag ble jeg vekket halv ti for vi skulle inn og synge på sengen for lillesøsteren min som blir 6 år i dag, Gratulerer med dagen jenta mi! Hun ble kjempe glad for alle pakkene! Litt mye med så mange pakker to dager på rad men, men.

Nå sitter jeg og ser på alle gavene mine ,kvelden i går var fin!! 
Skal legge ut bilder av gavene mine når jeg gidder! Hehe.

Ha en forsatt god jul!

Fikk de to smykkene jeg har på meg, og den deilige genseren!!

FAMSTER
Nå har jeg fått åpne gaven fra Mikael, kunne ikke vente lenger! Jeg fikk tårer i øynene, han er bare best! Fikk en sjokoladeplate hvor det sto søte ting på, en boks hjertesjokolader, og et utrolig fint hjerte smykke! æææ! Han er søt!

Ha en KJEMPE GOD JUL ALLE SAMMEN!!

FAMSTER
Julestemning? JA!

I dag har jeg kost meg noe enormt, så deilig og sove lenge. Så kom kjæresten min, og da blir man jo alltid glad! Så vasket jeg liitt, og rydde ferdig rommet. Jeg og kjæresten gikk julegave tur også, og hos Frida drakk vi litt kaffe og spiste toblerone. Så har jeg pynta tre, og spist pizza fra NamNam, kebab sjappa her. STANDAR. Men liker det!

Jeg gleder meg sånn til i morgen, stemningen, maten ( selv om jeg bare liker noe av den ) , og PAKKENE. Ja jeg gleder meg noe vilt! Spesielt til og se hva jeg får av kjæresten, og bestevennene!

Ha en GOD JUL.elsker deg jeg!

FAMSTER
Jeg sitter og øver til matte prøven min i morgen. Jeg vil bare fly min vei. Jeg har aldri fått til matte, jeg skjønner det ikke! Jeg har så lyst til og få det til, kunne faktisk skjønne hva som menes! Men det er vist umulig. I morgen kommer jeg ikke til og smile på vei til skolen.

tall tall bokstav tall bokstav tall.. hodepine, stygg visdoms tann som ikke gir noe visdom i det hele tatt!!..

Redd meg noen?

FAMSTER
I dag har jeg vasket masse! Gjort det fint til jul! Jeg er nesten ferdig med alle julegavene! Det er bra.

Nå har jeg lagd med te, den heter Kveldsro og er kjempe deilig, nam! Jeg skal se 7 episode av Trekant, liker det programmet. Det er så ærlig!

Jeg er avhengig av lypsyl.


weheartit.com

FAMSTER
æJulestemning much!

FAMSTER

 
Andre og tredje time i dag var vi å så andreklasse sin forestilling. Det var to grupper, den ene spilte Sweeney Todd og hadde oversatt hele selv og de sang også! Det var helt utrolig bra! Digga det! Den andre hadde Dracula, det var også helt utrolig bra! Elsket begge!

Alle var kjempe flinke! 
Gleder meg til våres forestilling!

Slang med noen bilder fra filmen! Elsker den!

FAMSTER


Jeg er glad, så litt trist, litt sliten, litt fornøyd, litt alt.

MEN LIKEVEL LYKKELIG.

Igår var jeg i Sverige og besøkte min farmor, Mikael var med. Lykke.

Jeg savner sommeren.

FAMSTER
Jeg har fantastiske venner, og de beste av de er helt fantastiske. Kan ikke ønske meg bedre! Vi har hatt det så mye morro sammen at jeg ikke har ord! Dere er fantastiske, oss for alltid.


( første er av Frida og meg, rare men søte, andre bildet er av Oda og meg i en av våre awzme photo shooter)Perfekt trekløver <3¨

Har du noen venner som du ikke kunne levd uten?

FAMSTER
Jeg liker ikke tirsdager. Bare teoretiske fag, i tillegg en ekstra time med matte etter skolen! Det tærer sykt på humøret, i tillegg til noen personlige ting oppå dette! DØR !

Liker du tirsdager?Idag har vi både hatt juleverksted hjemme og vært i julebesøk! Veldig julerik dag om jeg får si det selv. I julebesøket serverte de både julegrøt, ribbe og pinne kjøtt og masse jule tilbehør. Sånt blir det julestemning av!FAMSTER

(ps. de små søte julenissene på bilder har jeg laget stttoollltt)


kjøpt på New Yorker

FAMSTER
Kom akkurat hjem fra en liten tur til Sverige. Vi var nemlig på julshopping på Nordby! Fikk kjøpt masse gaver, pluss verdens fineste skjørt til meg selv fra New Yorker. Elsker den butikken! Også fik jeg JULMUST i matbutikken som er sånn svensk juledrikk som er kjempe god nommiinommmiiFAMSTER
VI TRIVES I TIMEN, MEG OG MINE NYE VENN!

FAMSTER
I dag var jeg igjen med Mikael i Drammen. Vi spiste litt og så bare gik klitt rundt før moren kom, så kjøpte vi klær til han og så dro alle pluss faren hans på pizza resturang og spiste! Det var kjempe koselig. Er så utrolig glad i han at det ikke kan beskrives! Sånt blir man glad av!VI ER SØTE.

FAMSTER
Nå har jeg små-fikset litt på designet mitt. Nemlig lagt til noen bilder på siden! JEG HAR LÆRT MEG DET! Stolt, og det er egentlig kjempe enkelt! Hehe.Bilde av meg på bursdagen til Oda, klær og sko er lånt av Frida!

FAMSTER
Jeg har ikke blogget på en stund (4 dager faktisk). Jeg har rett og slett ikke hatt tid! Gjort så utrolig mye siden fredag.

Frida var nemlig alene hjemme hele helga, det betyr at jeg flytter inn. På fredagen så spiste vi suchi til middag, så bakte vi pepperkaker med fler etter på. Dagen etter lagde vi en kjempe frokost, til og med julepølsa var med!

Lørdagen dro vi inn til Drammen og kjøpte gave til Oda. Om kvelden dro vi til Oda som feira 16års dagen sin. KJEMPE GØY!

På søndagen slappet vi bare av, bokstavelig talt. Også kom Mikael en tur! Kos!!FAMSTER

 
Nå sitter jeg og jobber med naturfags oppgaver, læreren har fagsamtaler så har ikke lærer. Jeg kjøpte meg gløgg og sjokolade i dag siden det er fredag! Nam!Hakon viste meg denne sangen i ste. Jeg satt med frysninger lenge etter, sangen får deg virkelig til å tenke. Den er helt nydelig på en forferdelig trist måte! Bare hør på sangen og følg med på teksten!

Hva synes du ?

FAMSTER
Noen bilder jeg tok og redigerte, jeg er ikke noe flink til noen av delene men synes det er gøy så høhø!

Nå har jeg akkurat sett Jul På Månetoppen! Har skikkelig julestemning!

Hva synes du om bildene? Har du julestemning?

FAMSTER
I dag er det første dagen i desember, og vi har begynt og telle ned til jul! Julelys er fremme, konge røkelse og advent staker. Pakke kalendere, sjokoladekalendere eller vanlige papir kalendere, julen er endelig her. Til og med kantina er forberedt til jul, den er pyntet med julepynt, på veggen henger det julekalender, og de selger både gløgg, julemarsipan og grøt. Sånt blir det masse juleglede av. Nisseluen er på, spotify spiller fra christmas playlist.

Fler enn meg som har julestemning i dag?


( weheartit )

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits