Hahahah, sitter og hører igjenom gamle party låter! HAHA! Så gøy!

Let`s PARTYYYYYYY... eh kleint ja! EHM MUSIKK

Dansk sang! haha DUNK DUNK liksooom

'

HAHAAHHA; ååå føler meg så teit nå! JEG ER BARE HYPER! ¨

FAMSTER
Nå spiser jeg deeeilige vafler, drikker te med honning og kanel i og ser på trekant! Æhh, livet er herliig! I dag var også Mikael først med til asker og så så på meg på dansing, det var koselig! Synne ( som ble 19 i dag, gratulerer igjen, vi sang og danset for hun, haha gøy! ) hadde også med seg kjæresten sin, så det var litt søtt daa!FAMSTER
AVENGED SEVENFOLD BABY!

Bilder; Frida / www.frifry.blogg.no

FAMSTER
GJETT HVA!! Jeg meldte meg på en konkurranse på nrkP3`s radioprogram Pyro! Der kunne man vinne en Dimmu Borgir t skjorte, og tror dere ikke jeg vant a!!?? Åjoda! Det er første gang jeg har vunnet noe sånn, så jeg var lykkelig i skyene, og her om dagen fikk jeg den i posten LYKKE!!

Glad barn!

JEG VANT! MOHAAHAHAHAH

FAMSTER
Beklager lite blogging, men har vært særdeles opptatt denne helgen. Har nemlig hatt danse forestillinger både fredag, lørdag og søndag! Har hatt det kjeeempe morro! Og på fredag sov Mikael her ^^ *happy face*

Nå skal jeg bare slappe av.. er SLITEN! høhø.

Hva har så du bedrevet helgen din med?

<3

FAMSTER
 

ELSKET DET! FY FAEN!!!!

FAMSTER
Jeg var på konserten i går! Det var sykt! Litt mye drama og stress i starten, fikk angst og fikk ikke puste, men fikk hjelp så!!!!! Det var så BRA! herregud jeg klarer ikke å skirve .. men det var sykt! jeg har vondt i stemmen, folk er redde for meg, ser ut som en zombie, BØ. Og takk for meg.

HAHAHAHAHA

FAMSTER
'

'

Noen bilder fra bursdagen, kanskje det kommer mer etterhvert! Stor koste meg i alle fall!!

FAMSTER
Først må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget på hele 4 dager, men jeg har rett og slett ikke orket/giddet/ hatt tid!

Men JO! Jeg har hatt en super awzm helg! På fredagen var jeg nemlig i bursdag til Hakon, noe som var kjempe gøy! Vi spiste middag først og så så vi på film og så bare tulla vi! haha! Kjempe gøy. Lørdagen leste jeg litt naturfag, så dro jeg og handlet julegave til meg med mamma! HAHA. Jeg måtte prøve gaven før jeg fikk den nemlig! Og om kvelden dro jeg til Mikael, vi så på verdens søteste film, og bare slappet av egentlig! Så sov jeg hos mormor og morfar!

Og i hele dag har jeg hatt general prøver til danseforestillingen neste uke! Gleder meg masse!

Jeg har masse bilder og legge ut, men har ikke lagt de inn på pcen enda, så da kommer det noen fra i dag!FAMSTER
Jeg er så lei av "vanlig" kveldsmat som en jøghurt eller en frukt! Liker og gjøre litt mer ut av det! Har kjært opp forskjellige frukt noen ganger, lagd meg nudler men i dag lagde jeg havregrøt! Av havre og vann faktisk! Det smaker ikke så værst, men tror jeg trenger litt mer vann neste gang!Ser helt forferdelig ut, men det er på grunn av lyset! den er helt normal! haha

FAMSTER
Jeg burde egentlig lest naturfag og tysk nå, men synes det er vanskelige og konsentrere seg! Har så masse andre tanker oppi hodet mitt! Haha, også er jeg så sliten siden jeg hadde aalltt for lang dag i dag!

Er det ganger der du heller ikke klarer og konsentrere deg på det du skal  ?

FAMSTER
Fra singel til I et forhold.

For nå er Mikael og jeg endelig sammen! Jeg er kjempe glad, virkelig! Han er verdens søteste person, og jeg er kjempe glad i han! Håper virkelig dette varer lenge, kanskje for alltid! Hehe.

"Mikael, jeg er masse glad i deg! Du aner ikke, du er bare best på alle måter!"

( weheartit )

FAMSTER ( in loooove )
I går ( lørdag ) dro jeg først en tur til asker og møtte mormor som kjøpte nye bher til meg, så tok jeg en kaffe med mormor og morfar før jeg tok toget til Drammen. I Drammen møtte jeg søte Mikael, og vi gikk ut og spiste, som var kjempe koselig! Etterpå dro vi hjem til han, og så dro jeg igjen til asker for og sove hos mormor og morfar.

I hele dag har jeg vært på sene prøver med dansinga, tok forferdelig mange timer, men har vært med mange søte mennesker, så det gikk bra!

Har du gjort noe festlig i helgen?


( vinter/jul, weheartit )

FAMSTER
Siden kortet mitt ble skanna, så har jeg fått tilsendt ett nytt.. det er bare et problem,  DET ER BLÅTT OG IKKE ROSA! fml...


Sånn ser jeg ut nå! Og dette er tankene mine om det stygge kortet!


RIP mitt rosa kort! :c

FAMSTER ( som egentlig ikke bryr seg, men liker og leke i paint )
Velkommen til slemmestad liksom.. ja.. jeg tilbringer så lite tid som mulig her jeg da! :)

FAMSTER

 
Mikael var her i går, er så utrolig glad i han! Han gjør livet vært og leve, bokstavelig talt.

Nå skal jeg til han tror jeg, så sover jeg hos mormor! I morgen er det seneprøver i Asker, gleder meg!

Hva gjør du i helgen?


( weheartit )

FAMSTER

 
Vi har bare hatt to normale timer i dag! Første time hadde vi vi ikke lærer så da øvde vi til naturfag, de to naturfags timene gikk bort til fremføringer, og etter det sluttet vi egentlig! Siden læreren er syk. Men siden jeg må vente på skolebussen så må jeg ha ventet helt til nå og en time til!.. KJEMPE GØY! jaja :)

FAMSTER
Trekant er et nytt program på NRK 3 som veldig mange har hørt om. Dette er et program som handler i hovedsak om sex, vi følger tre programledere gjennom åtte uker. Hver uke for alle individuelle  oppdrag for og lære og utforske hva som finnes i den seksuelle verden.

Det har gått to episoder av programmet og jeg synes det er kjempe bra! Elsker at man kan være så åpene om sex, og det er jo skikkelig lærerikt!

Har du sett programmet?
Hva synes du i så fall?


Tatt fra siden deres http://p3.no/trekant/!

FAMSTER
Ja jeg vet, det er en julesang! Men jeg har super julestemning!!!

Også er jeg glad, som jeg sa i ste! Tralalala ^_^

 

HAHA, hør den awzme teksten!

FAMSTER
I dag er en fin dag! Jeg våknet opp og så ut a v vinduet og det var SNØ! Og det har snødd i hele dag! Jeg elsker snø, selv om jeg hater kulde... hmm dilemmeaa!

Også blir jeg så glad hver dag av en viss person! tihii *kniis*


Jeg var djevel i drama timen på mandag, det var festlig!

FAMSTER

( Hei hele menneskeliheten )


( Dere er ganske søte og sånn! Liker dere skriften min? Jeg skriver egentlig 40 ganger så stygt, men konsentrere meg nå, høhø! )

FAMSTER
Tirsdager er ett mareritt. For det første, vi har bare teoretiske fag, jeg hater teoretiske fag! Skjønner ikke åssen allmenn elever overlever!.. Og for det andre som begynner vi 08.30 og slutter ikke før 15.45. Men det er ikke det værste, jeg drar hjemme fra 07.30, så er jeg på skolen når vi starter. Så er det 7 timer på skolen, og siden jeg ikke er så god i matte så tar jeg en ekstra time etter skole tid. Det vil si skoledagen min er fra 08.30-16.45. Så er det det med buss da dere! DEN GÅR FAEN MEG IKKE! Hvis jeg tar bussen min hjem da må jeg vente lenge fler steder, og det er ikke sikkert jeg kommer meg hjem! Da er jeg hvert fall ikke hjemme før 8 tiden! Da er jeg borte fra 07.30 til ca 19.00. Da er jeg borte ca 11 timer! Det er alt for lang skoledag etter min mening.

Med tanke på lekser og trening er det jo helt umulig! Åååå, det er så frustrerende!

Har du også alt for lang skoledager?


( weheartit )

FAMSTER

Jeg har sittet og pugget matte i hele dag, er så sliten i hodet! Er ikke ferdig og øve en gang, jeg og Lene skal sette oss på bibloteket og øve mer i morgen før dansinga! Vi er flinke.

Etterpå skal jeg ta en langt og deilig boble bad, gleder meg! Så kom mamma inn med tre bøker fra mormor og morfar til meg! Jeg liker og lese, leser hver dag og blir alltid glad når jeg får noe nytt og lese!

Har du gjort noe spennende i dag?


( weheartit ) - GI MEG DE DER NÅ, så blir jeg glad i deg!

FAMSTER
Jeg må ærlig si at jeg ser aldri på tv, så jeg følger da heller ikke med på noen serier! Men fulgte med på Gilmore Girls for en stund til bake, har også fulgt med på akkutten, bones, CSI NY og sikkert fler som jeg ikke husker!FAMSTER
Nå sitter jeg og øver til matte prøven min som er på tirsdag, jeg sliter i matte så gruer meg! Håper jeg ikke får så dårlig! Kakao er godt! Jeg drakk julebrus for første gang i år, i går! Det var så utrolig godt! Vi koste oss masse i går, lagde deilig mat, danset hadde det gøy, snakket og så på film!

Jeg har lagd meg en spotify liste med bare julemusikk! Der er kjempe koselig og sitte og høre på, gleder meg sånn til julen!

Gleder du deg til jul?


( weheartit )

FAMSTER
Denne uken velger jeg bandet Dimmu Borgir. Jeg har flrst begynt og høre på det etter jeg begynte på vgs, og folk fortalte meg om det. Men etter at jeg fikk høre om det, hører jeg på de omtrent hver dag. Jeg elsker musikken dems, det er så utrolig bra!

Dimmu Borgir er et norsk black metal\ symfonisk black metal band. Men i nyere tid har de gått lenger fra black metal sjangeren, men forsatt beholdt mange av elementene.

Medlemmer: Shagrath ( Stian Thoresen ) - Vokalist, ( trommer og gitar )
Silenoz ( Sven Atle Kopperud ) - Gitar
Galder ( Tom Rune Andersen Orre ) - Gitar

 

Dimmu Borgir, av Dimmu Borgir! Jeg elsker den!

 

HVA SYNES DU OM DIMMU BORGIR? 
HØRER DU PÅ DE?

FAMSTER
Frida er min aller beste venn, og jeg er forferdelig glad i hun. Men og finne det aller peneste bildet av henne er ikke lett i det hele tatt. Ikke misforstå, det er ikke på grunn av at det er få fine bilder, det er motsatt! Hun er jo faen meg fin på alle bilder! Men jeg slenger med noen, siden jeg ikke klarer og finne et bilde som er finest.OKEI! Jeg fant det fineste!!


Fordi jeg elsker deg!

FAMSTER
I dag slutta vi tidligere på skolen, så da dro vi ned til Drammen og kjøpte oss Ben and Jerrys is! Den er helt himmelsk! Følte oss ganske smarte der vi satt, omtrent 10 stykker med hver vår Ben and Jerrys! Haha, jeg spiste ikke en hel da, Mikael kjøpte en som vi delte, det var søtt!

I kveld var Frida og Oda hos meg, vi så Sex and the City2, elsker sex and the city!

Men nå er jeg så trøtt så går å legger meg, dette har vært en helt utrolig bra dag! Har vært så glad i hele dag, elsker sånne dager!!

Natta!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

FAMSTER
Oj! Hm..

Disse fra Bianco


Fra NellyTop Shop!Top ShopTop Shop

 

SOKKER<3Top Chop, alle sammen!Mer ID sminke, jeg er tom! ...

 

Jeg kommer ikke på noe mer!! Hehe..

FAMSTER
Skole er sykt artig! OG jeg hører på DIMMU! likere!  Jeg og Lene er digge, i know!Jeg er fryktløst hyper i dag! o0 ..

Nå skal vi til drammen og kjøpe IS!! LIKERE!

FAMSTER
Det jeg vil mer enn noe annet nå, er og klemme på Mikael ! ^-^
You make me HAPPY dude! I like that!


JEG SMILER MASSE NÅ!!DET ER EN BRA TING!!!

FAMSTER


 


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits