Jeg hadde væredens dårligste dag på skolen i dag, men det ble ganske bedre da Ayla, Hakon, Mikael, Marius; håvard og maange andre dro på picasso etter skolen! Ble gladere og gladere, og det er bra :3

Også jo!! Når Mikael skulle følge meg til bussen gjør han noe skikkelig impulsift han tar bussen med meg! Og nå må jeg bare si at han bor heeelt p andre siden av drammen og ikke på min side. Han bare tok den for og følge meg hjem! Haha, søt. Så når vi måtte bytte, jeg til den som gikk helt hjem til meg og han til Drammen, satt vi og asng på Pink Floyd sanger, det var kos! DU ER SØT!

Nå har jeg bakt muffin til klassen min :3


Han med ring rundt er Mikael! Også er Karoline jenta! <3

FAMSTER
I dag har jeg hatt en skikkelig dårlig dag! Vet ikke hva det har vært med begeret har bare rent over! Huff. Takk for snille venner som er her! <3
Nå skal jeg på dans! Det blir artig siden jeg ikke har danset siden sist onsdag siden jeg ikke kunne på mandag! Det blir digg med styrke + strekk time etterpå! Løse opp litt muskler! Også skal jeg ha løpetest på skolen i morgen så da er det bra og trene i dag! HAHA.

BAI!

FAMSTER
Facebooks beste ting! Haha! Vi har det så gøy med det!
Har du prøvd thelolcam på face :3?

FAMSTERNå skal jeg snart ut og gå fort eller jogge! Har ikke bestemt meg enda! I dag skal Frida være med så da blir det ikek så skummelt! Det blir deilig! Dumt det bare et så utrolig kaldt ute! Menmen!

Noen andre som skal ut og trene i kveld?


random bilde av meg og Frida fra i våres!

FAMSTER
Min bestevenninne har fått seg blogg!
Hun er helt amazing på og skrive og tar helt utolig fine biler så da sier det seg selv at den er og kommer til å bli drit bra!

www.frifry.blogg.no TRYKKTRYKKTRYKK!

FAMSTER
Nu har vi om naturfag! Vet du hva? Sjokolade melk er egentlig ikke så ille å drikke! Det er egentlig ganske bra, spessielt når du har trent!


følge med!

FAMSTER

Nå sitter jeg å øver matte til matteprøven vi har i morgen. Jeg gruer meg for mye! Jeg er en av de som ikke forstår seg på matte! HAHA. Bokstavelig talt. Jeg tror jeg må kjempe for 2ern min! huff, ikke bra! Men nå er jeg litt flink som sitter og pugger!

Noen som er like glad i matte som meg?


Jeg begynner og få langt hår, STOLT!

FAMSTERJeg er sliten.
Ting er slitsomme.
Jeg er sliten.
Jeg er sliten av alt.

FAMSTER

Jeg var i bursdag hos Mira på lørdagen! Og det var så utrolig koselig! Vi bare bare noen jenter og hadde det kjempe gøy, dansa, lekte, spiste og koste oss!! Takk for en kjempe kos kveld jenter! <3

 

FAMSTER
 
Det skjer ting i Slememstad også! Haha. Ikke så bra bilder, men det var gøy å se på! Kjempe flinke modeller må jeg si!

FAMSTERI dag ettter skolen dro Frida og jeg inn til Oslo! Det var vått, men til vår store overaskelse så var det skikkelig koselig. Ingen av oss er så veldig glad i stor shoppig i storbyen med stor stress og store mennesker. Men i dag tok vi det veldig rolig og bare slappet av i grunn! :3
Jeg kjøpte et skjørt, to topper og en deilig genser! Skal legge ut bilder av alt når jeg kommer hjem, for jeg skal nemlig sove hos Fridaaa :3 Og så skal vi lage blogg til Frida!! :3 hihih


Våre fantastiske nye gensere!


<3kanintøfleer

FAMSTER
Nå har jeg akkurat jogget en runde i lysløpa! Er ganske stolt av at jeg klarte det, for jeg har sugen kondis og ikke værdens største trenings menneske. Det var også ganske skummelt og jogge i en skog når det var  mørkt! Men det gik bra og var skikkelig deilig. Har bestemt meg for å begynne å jogge to ganger i uka faktisk! Så håper jeg får det til!!


Gleder meg litt til vintern, for den er så fin. Men aaalt for kald!

FAMSTER!


Og det er og ikke ende opp sånn her ..

men heller sånn her ..Jeg har nå lagd meg en matplan og treningsplan, så får vi håpe jeg klarer den!

Har du et sånt her mål?

FAMSTER
SYYYkt LOL med lol cam! HAHA. vi loka i fritimen :3
FAMSTER


Nå har vi egentlig tysk, men vi har ikke lærer. Det er sykt digg!! Bare slappe av med musikk!

Jeg har redigert et bolde av meg selv, det som er i headeren, hva syens du?

FAMSTER

FAMSTERI dag i Asker kom Anders! Og han var skikkelig søt! Fikk vært en del alene med han, noe jeg ikke har vært på lenge! *kremt kremt LENE!!!*
Han kjøpte en Ben and Jerry is som vi delte, og så shoppa vi litt ^-^ Det var kos! Også kjøpte jeg meg ny rette tang! Håper denne er litt bedre enn den andre jeg har!


Et vakkert bilde av meg og pakken til rettetangen, det var frustrerte fruer rettetang. Lite ikke kult!!

FAMSTER
Et av bildene vi tok i skogen! Jeg kan legge ut fler etterpå.

FAMSTER

* det forje innlegget ble skrevet av : Frida og Oda, mine .. søte veninner!*

I går farget jeg håret mitt igjen. ¨På pakken står det lyse brunt men håret mitt ble nesten svart! Jeg synes det ble litt for mørkt, menmen. Jeg får vel bare leve med det.

Nå fikser jeg meg siden jeg skal i tanta mi sitt 40 års lag! Det blir kos! :3 Jeg tror jeg skal ha på meg den svarte kjolen med hvite prikker for den er fin! :3Haha, finn meg!

FAMSTER

 
Hei alle blogglesere og fans! Jeg sitter nå på do og synger på 90-talls klassikere, som blant annet Iris, SpiceGirls, Aqua og Wonderwall. Føler meg meget bra i dag, tilstanden har forbedret seg, så derfor slenger jeg med et bilde fra mine glansdager in the 90th som jeg så inderlig vil tilbake til.

Et visdomsord som har hjulpet meg mye i det siste er "livet kan sammelignes med en boks sjokolade, you never know what you're gonna get" ~ Forest Gump.

Ellers har jeg tilbrakt mitt siste døgn med Oda og Frida, vi har tatt bilder i skogen, skremt vettet av hverandre og sett på Pirates of the Caribean (eller egentlig ikke, for vi sov).

Bildene legges straks ut, må bare få fingern ut av rævva og bli ferdig på do.

Forever yours, Famster
Sjallabais <3<3


I dag var musikk, dans og drama 1 klassingene på tur i skogen! Vi skulle gjøre noen naturfagsoppgaver og så skulle vi lage mat på stormkjøkken! Det var egenlig veldig koselig og morsomt! Vi gjorde så mye rart og jeg ble kjent med mange søte menensker fra musikk som vi ikke har vært så mye med enda!

MIn gruppe skulle lage spagetti for det tenkte vi gikk fort.. men neida.. det gikk så sakte som det går ann! Men jeg mp vise dere bilder!FAMSTER
NÅ har man fri time! Det er deilig på et vis..

I sta i tysken så vi sånn film fra krigen, den var litt trist :c
Etterpå et det drama :3 det er festlig!

Etter skolen skal jeg være med Frida :3 *lykke*

FAMSTER
Jeg har da klart å bestille to biletter til avenged sevenfolds konsert 24 november! Og som de fleste skjønner trenger jeg bare en billett! Så har du lyst på den, den koster 370 om jeg husker rikrtig! :3

HAHA

 

FAMSTER
Nå sitter jeg å gjør lekser.. kan ikke akkurat si at jeg nyter det. Jeg synes lesker er dumt!! Jeg kommer ikke hjem før halv 6, og da spiser jeg som regel middag med en gang. Og det er litt sent og måtte sitte med lekser klokka 6 om kvelden! Synes i alle fall jeg. Da er man ganske sliten!

Har dere mye lekser? Hva synes du dere om de?


FAMSTER

ow.. hun dør..

FAMSTER
iam on school.. im bored. HØHØ. :3
Vi har fått ny matte lærer, hun skremmer meg litt ! o.0..

Vi har fått en blomst i klassetommet, wohooo :3


I want that cake! o.+ ..

FAMSTER
omg, jeg sovner..
HAHA! og norsk er kjeedlig! Læreren er kjedeliig! Og jeg vil sove.. BLÆH


I want mufffinn :3

FAMSTERSøte ting har laget header til meg og jeg smiler og gir hun klem ! *kleeeemmmm* :3
www.imissthepastu.blogg.no <3Hva synes du?

FAMSTER


NATTA!!I helgen var Meggor her! Det er bra for jeg har savnet han fryktelig! Han er på en måte fettern min! Og jeg er ufattelig glad i han! Vi var i Asker først og tok en kaffe med mormor og morfar, så gikk vi litt rundt og møtte noen venner av meg og sånn. Jeg kommer til å få se han litt mer en vanelig siden han er i garden nå, og da er han mye i Oslo ( han bor egentlig i Bergen)!


Meggor og Oda! SØTE! :3

I dag var jeg med Oda og familen henens på Norby i sverige! Det var kooss! Og jeg kjøpte meg ting!


T shorte fra Carlings!Skjorte fra Carlings!GODTERIIIII :3

FAMSTERHer en noen bilder hvis du vil lage header til meg! Headeren skal helst være så mørk som mulig og stå i stil til designet! Det eneste som trenger og stå på et blogg adressen min : www.famster.blogg.no.
Hvis du liker å skrive kan du lage en  med disse ordene :

These wounds wont seem to heal
This pain is just to real
There`s just too much that time cannot erase.Jeg klemmer deg hvis du lager en til meg :3

BAI!

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits