Jobbe ferien min har begynt. Jobber ca hver dag, frem til jeg skal til Spania. Og så jobber jeg ca hver dag etter det også. Men det går helt greit, jeg trenger virkelig pengene frem mot Mexico. Har endelig fått søkt stipend også, uten stipendet hadde det blitt kjedelig i Mexico.. null penger. huff. 

I dag kom jeg meg endelig på trening. Jeg har gått lange turer i det siste, og også løpt litt. Men har ikke turt å trene styrke på grunn av blindtarmoperasjonen min for noen uker siden. Det ble litt komplikasjoner under operasjonen, så de måtte snitte opp. Det betyr at jeg må være mer forsiktig. Som ikke er gøy. Hadde kommet skikkelig inn i trenings rutiner før operasjonen. Men men. Regner med at de kommer tilbake. Der ute pleier jeg å løpe! På Bygdøy! 

I alle fall. Tenkte bare å stikke innom for å si hei.

Fanny
Dette har vært en relativ fin helg. Jobbet, men det var helt greit. Vi feiret Jonas, vennene hans hadde lagd overraskelse bursdag. Hyggelig det assa. Så var vi en liten tur på Fru Burums, og ble kjeftet på av en gammel gris som sa hun skulle finne foreldrene våre for vi var alt for små til å være her. 

I daghar vi vært på gratis konsert på Myraløkka på Sagene. Det var egentlig ganske koselig,vi spiste pølse og drakk brus. Også fikk vi gått en fin tur. Oslo har så mye å by på, elsker Oslo. Dere som sier at Oslo ikke har sjel har ikke vært ordentlig i Oslo!!! 

Det begynte å regne litt så vi dro hjem, og nå pøser det ned. Det går egentlig fint, for da kan man drikke varm te og kose seg litt inne.

Jeg ble kjempe gul ved siden av Tuv, haha gøy. 

 

 

Fanny
Når det endelig er skyfritt, det er lite vind og over 25 varmegrader, da skal jeg på jobb. Har hatt fri hele uken, og alle dagene har vært sånn halvveis med været, men i dag måtte det jo bli helt fantastisk. Åh, det er så typisk. Men men, sommern er lang, så regner med at jeg får noen fine sommerdager uten jobb også. Og jeg får jo tre mnd med sol etter sommer i Mexico! 

Prøvde å ta noen bilder med kamera mitt i dag også. Hadde på meg min nye ananas topp jeg kjøpte i går, har en liten dilla på ananas for tiden. Kjøpte også noen kjempe fine hverdags heler, kan kanskje vise dem senere!

Så nå må jeg smøre meg inn meg aftersun, slenge på finstasen og sminke og løpe til jobb. Hvor jeg sikkert ikke får noen kunder siden været er som det er... Fanny
Hvor mange ganer lar du dem skuffe deg? Er du avhengig av smerten du får av det? Hvorfor er du ikke sterk nok til å ikke bry deg? Hvorfor kan du ikke bare slå det av? Hvorfor må du være så jævlig svak?

Gang etter gang. 

Du lærer aldri. Kanskje du er så vant til det, at det er det eneste du søker. Kanskje du finner trygghet i det? Det er det du kjenner, da blir det trygt. 

Smerter. Andre mennesker kan ikke skjønne deg. Hvorfor gidder du? 

Du bare overdramatiserer igjen. 

Spre vingene, hopp, løp. Ikke ødelegg deg selv mer. Slutt. Vær så snill, jeg tror ikke du orker det mer. Jeg tror du fortjener bedre nå. Legg ned skjoldet ditt, det finnes en verden utenfor. 

Fanny 
Jeg har endelig tatt meg sammen og kjøpt meg et nytt kamera. Jeg har fra før et speilreflekskamera fra Canon, men dette har jeg hatt i mange år. Til jul fikk jeg en ny speilrefleks, men kjente jeg ikke orket å drasse det med meg, så da solgte jeg det. Har vært planen siden da å kjøpe et kompakt kamera, men gud det er vanskelig å vite hva man skal kjøpe! Har sett på så mange forskjellige, men er så redd for å kjøpe feil. Lest meg gjennom utrolig mange anmeldelser og skrolla gjennom mange blogger for å se hva de bruker. Til slutt fant jeg et på speiltvillingene sin blogg, sony a5000. Bildene så veldig bra ut, og designet var så fint. Dette var kanskje for 1-1,5 mnd siden. Jeg er for treg, men på tirsdag gikk jeg endelig å kjøpte det. Så deilig! 

Hadde med på en tur her om dagen etter at sola hadde gått ned, og tok noen bilder. Var ikke super overbevist når jeg så de på kamera, men så la jeg dem inn på pc en nå! Og de er jo så fine og klare. Kunne ikke tatt forskjell på dette og et speilrefleks! Så nå kjenner jeg gleder meg masse til å ta masse bilder i sommer, må bare bli flink il å ta det med. Husker når jeg blogget fast for noen år siden, da tok jeg bilder hele tiden. Men det blir ikke sånn når jeg ikke skal "bruke" bildene til noe. Håper jeg blir flinkere nå. Kanskje jeg også blir flinkere til å blogge, og klarer å få det fast? Hvem vet... 

Her kommer ihvertfall et par bilder som bare er test bilder, men som jeg ble kjempe fornøyd med! De er ikke redigert, eller gjort noe med fargen! Får se hva som skjer fremover, men merker jeg blir mye mer motivert av å ha nytt kamera ?

Fanny
Jeg tror problemet mitt er at jeg blir så innmari avhengig av personer. Jeg er en person som alltid har vært veldig sosial. Sjeldent vært alene i oppveksten. Jeg har også vært heldig som har hatt venner litt her og der. Men det har minsket med årene. Spesielt på videregående mistet jeg mange venner, tror det var mye pågrunn av det sosiale på skolen. Var mye på skolen, og fikk et veldig sterkt bånd med alle i klassen og "trengte" kanskje ikke alle andre utenom like mye mer. Det angrer jeg veldig på. Etter videregående har jeg omtrent ikke kontakt med noen av de jeg gikk i klasse med. Nå har jeg et fåtall. I tillegg til at jeg er dårlig til å passe å de jeg har, som ikke er der hver dag. Jeg tror jeg er litt redd for å få et nei når jeg spør. Jeg hater å få nei, det gjør vondt. 

Jeg bli så avhengig av å ha personer rundt meg, at når de plutselig har noe annet å gjøre, blir jeg helt satt ut. Det føles ikke riktig. Jeg trives sjeldent i mitt eget selskap. Jeg begynner bare å tenke for mye. Og da tenker jeg som regel på ting som ikke er hyggelige. Jeg aner vikrlig ikke hvorfor det er sånn. Jeg har bare virkelig angst for å være ensom, eller alene. Det går jo som regel bra når jeg er alene, det er jo ikke så ille, men kjenner i hele kroppen at jeg ikke trives.
Vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, bare måtte skrive ned det jeg tenkte. I dag fik jeg løpt av meg litt av ensomheten også. Jeg MÅ ut å løpe når jeg føler det sånn her, da blir det så mye bedre!!

Fanny


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits