Kaos

  • Skrevet: 29.03.2017
  • Klokken: 14:57
  • Kategori: Tanker

Under seks uker til jeg skal levere bacheloren min. Elleve uker til jeg er ferdig utdannet barnervernspedagog.

Litt over to måneder det. Da er jeg ferdig. Da har jeg studert i tre år. Fått meg en utdannelse. Herregud så skummelt. Jeg er absloutt ikke klar for å være ferdig. Det er så mye mer jeg må lære om, som jeg ikke kan noe om. For et kaos. 

At livet mitt skulle være så kaos som det er akkurat nå, det hadde jeg faktisk ikke sett for meg. Jeg tenkte meg at perioden man skrev bachelor kom til å bli utfrodrene, og at man kom til å bli ganske lei. Men at livet mitt generelt skulle være kaos, det kom litt som et sjokk. På jobben, privat, skole, bo situasjon, med tanke på neste år, med tanke på sommer! Jeg har null kontroll. Jeg jobber dobbelt så mye som jeg egentlig skal, noe som går greit. Men når det er mye som skjer på jobb, som ikke burde skje, da blir det slitsomt å være der så mye. Man skal ikke gå rundt å stresse over en deltidsjobb, som man har ved siden av studiene for å få mat på bordet. Ja, jeg syntes det er gøy å jobbe i butikk, og drive med klær. Men når det blir konflikter, og mye styr, blir det for mye. Privat surrer hodet mitt bare rundt, hvem er jeg, hvem er vennene mine, vil jeg egentlig være singel? Hvor møter man folk? Hvorfor tør jeg ikke møte folk? Shit, må finne meg selv snart... Bo situasjonen min er også surrete. Og jeg må betale mer en planlagt for å kunne bo der så lenge jeg må bo der. Men det er hvertfall helt utenfor min kontroll. Neste år... hva søren. Jeg har søkt skole i København. Jeg kjenner ingen i København, og jeg aner ikke om jeg kommer inn på skolen. Likevel er jeg tydeligvis fast bestemt på å flytte ned dit, men er det virkelig det jeg vil? Vil jeg studere mer? 

Det kan hende jeg kommer til å bruke bloggen igjen, hodet mitt sitter ikke helt fast for tiden. Og da må jeg skrive det ut. Jeg har ligget rett ut over en uke nå. Fått elveblest i tillegg. Jeg har en følelse av at det er kroppen min som sier ifra, den er flink til sånt. Jeg er bare ikke så flink til å høre på den. 

Fanny

  • Skrevet: 29.03.2017
  • Klokken: 14:57
  • Kategori: Tanker
  • Kommentarer: 0
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits