Frida. ♥

har ikke ord.

FAMSTER


Se filmen, og høre på teksten. Fin.

FAMSTER
Noen ganger.

Når ingen hører meg.

Så visker jeg navnet ditt.

Eller skiver det ned, med hjerte runt.FAMSTER
sånt blir man nemlig lykkelig av.

FAMSTER
Jeg har vært syk siden tirsdag nå å det er kjedelig. Jeg trodde jeg var frisk i går så dro på skolen, og til asker etter på og kjøpte meg skinnjakke. Men jeg var vist ikke frisk enda .. I tillegg funker plutselig ikke pcen min så må bruke den gamle som er helt ødelagt! Kjempe gøy..
Bilder; Av meg fra en photo shoot i sommer!

FAMSTER
Onkelen min er utrolig flink til å synge, bare hør!

Hva synes du?

Famster
I sted, når jeg lå i senga mi og så ut gjennom det åpne vinduet mitt hørte jeg is bilen. Da ble jeg glad, for da begynner vår og sommer å nærme seg! Også er det sol, så da sto jeg litt på verandaen med en kopp kaffe. Det var deilig.

Sommer ♥

FAMSTER
I want to wear fancy hats, i want to wear high heels. I want to wear long skirts and red lipsticks. I want to wear dresses every day! I want to wear flowers and old jewerly. I want to wear round sunglasses and old shorts. I want to go without make up and without bras.

I want to live in Paris ore in London with my bestfriend. I want to live in an apartment with a big balcony were i can sit and read a book. I want to go and drink coffee every morning at a nice place. I want to see the eiffel tower!

I wnat to sit in a park all day long and chat with good friends. I want to sit on a roof all the night and look at the stars. I want to travel, and see things. I want to dance and act on a big scene. I want to take beutiful pictures of nice people. I want to listen to classical music all day long. I want to live my life as i want to, in a dream. In my dream.

bilder; weheartit

FAMSTER

\sommer kom.

FAMSTER
Mihi, jeg døde litt.

FAMSTER
Nok bilder kanskje? Jeg ville bare legge de ut! Håper du likte de!

Nå tenkte jeg å tusle bort til lykken, Frida. Klarer ikke å beskrive hvor glad jeg er i henne, men sier litt når jeg ser på et fint bilde av oss å for tårer i øynene siden jeg er så glad vi er bestevenner! Evig takknemlig!

ilu.

FAMSTER
FAMSTER
Frida<3

FAMSTER
OMG im blogging again! WOW.

Jeg har tatt meg en liten ferie fra bloggen som sagt for å få meg mer insperasjon og mere blogglyst, som jeg mener er viktig for at blogginnlegene skal bli noe bra!

Så vil jeg takke for alle som har vært innom bloggen min, OG takke Frida for at hun blogget for meg. Nå må jeg bytte passord..

Tingene jeg har gjort det siste står egentlig i overskiften.. men kan jo oppramse de for det om for spesielt innteriserte.

FRIDA HAR BLITT 17! Vi var ute å spiste på hennes ekte bursdag, og feiret med mennesker hjemme hos henne dagen etter! Det var supart! Jeg har masse bilder som kanskje kan komme i et eget innlegg!

DET HAR VÆRT VM, var der først med klassen på fredagen foorje uke, og på denne torsdagen med familien Kvigne, altså fridas familie!

VINTERFERIE, som desverre er over i morgen. trist. Masse bilder.

Her kommer smaksbiter av bilder jeg skal vise dere veryy soon.


Bursdagsbarn på peppes!

Hvorfor heie på Sveits?

Hyttefintvær!

Jeg tror ikke dette er det eneste du hører fra meg idag. HADET.

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits