Hej på er! Fanny befinner seg i skrivende øyeblikk på fjellet, der hun blir til onsdag. Derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive et lite innlegg for å ikke ødelegge den flotte statistikken!! heheh
Fanny elsker å stå på ski, men kjeder seg på hytta.Sett på VM? SÅ dere da Northug vant?!! Herrejemini, så spent har jeg aldri vært før.

Noe mer? Nei.
Ha en fortsatt fin dag. Hilsen Frida!
Jeg har kjeda meg, så jeg lagde en header på paint. ¨

Skryt av meg!!!

Lagde to faktisk, men likte denne best!

Noen ider om hva jeg kan tenge på paint?

FAMSTER

 
Jeg liker at det er sol.

FAMSTER
åj. jo man liker fine overskifer.

Dimmu Borgir og Kringkastingsorkestret

Spiller i Oslo Spektrum 28. mai kl. 20.00!

SER DERE DET!!???

Skal jeg si dere noe morsomt? JEG ER BLAKK SOM FAEN!!

Å vet du hva billetten koster?

605kr!

Gi meg billett noen, jeg vet noen klør etter å gi penger til et godt formål, JEG er et godt formål.

FML.

FAMSTER
Nå har jeg vel ikke blogget på .. MANGE dager. 
Husker ikke.

Det har skjedd noen ting, personlige. Som har gjort at bloggen ikke har vært 1 valget på gjøremål. I tillegg har jeg ikke hatt/har noe blogglyst. Og jeg synes hvertfall det er dumt å blogge når man ikke har blogglyst for da blir innleggene usaklige og kjedelige.

Igår så kjøpte jeg meg en shorts og en genser. Jeg har kjøpt meg et episkt gulv langt skjørt også. Kanksje det komemr bilde av de.

I ste gikk jeg lang skitur. Så brakk brillene mine.

Skal prøve å få meg litt insperasjon til å blogge mer. lover..TAKK FOR MEG.

FAMSTER
Jeg har ikke blogger på tusen år, å det må jeg bare beklage for de som har savnet å lese! Men jeg er ikke i blogghumør i det hele tatt for tiden, finner ikke noe insperasjon. Og orker rett og slett ikke! Så det er jo duuumt. Men jeg blogger når jeg gidder igjen!Jeg sitter forsatt på skolen! WOOW. Vi sluttet for ti min siden! Og jeg skal sitte her til 7 over 3 for da går skolebussen. Det er bare når vi slutter tidelig vi får skolebuss! Irriterende. Og grunnen til at vi må vente så lenge er at vi på tilpasse oss STYGGE RØYKEN UNGER!!! bæ.

Vet jeg har lagt ut dette før, men det er så genialt bilde. Jeg skal bli kunstner!

FAMSTER
Nå sitter alle St.Hallvards 1 klasses drama elever og arbeider med sin dramalogg. Denne oppgaven har de fått av sin snille lærer som ber de skrive 6 til 12 sider hvor vi skal reflektere over arbeidet rundt eventyrene våres. Å så glade aller er, alle smiler jo!

mæ.

Det er mørkt her! Vi har på på scene lyset! mihi.

FAMSTER
A tear in my diary, so many words, sad words. Page after page, filled with sadexperiences, sad thoughts. Will I ever write that I am completely happy?

 

FAMSTER
Nå har jeg fått sånn fin sak som er at du kan trykke på den fine knappen hvor det står:

FOLLOW THIS BLOG WITH BLOGLOVIN

Denne knappen synes jeg du kan trykke på! Da blir man glad! Hvis du ikke finner den så er det under bildene mine på siden! Needover. Nå MÅ du finne den.

Nå skal jeg trene ( flink ), vet ikke om jeg skal jogge ute eler sykle inne, vet ikke.. jaja!meg uten sminke. mæ

FAMSTER
Jeg har nettopp hatt matteprøve. Jeg drikker kaffe. Jeg er trøtt. Jeg liker ikke denne dagen.

Derfor legger jeg ut bilder fra i går!

LOL cam FTW.

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits