2016

 • Skrevet: 06.01.2016
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Hverdag

I 2016 skal jeg bli flinkere en i 2015. Jeg skal i alle fall prøve. Her er noen av mine mål for 2016.

 

Finne motivasjon til skolearbeid. Akkurat nå... kunne jeg gjort alt annet en skole. Jeg er ikke sånn alt for glad i å studere, og fremover nå blir det mye skole. Det er ikke noe gøy, og jeg trenger virkelig å finne motivasjon så jeg kommer meg gjennom det. 

 

Gå på en date. Nå har jeg vært singel i 1 og et halvt år snart. Ikke så gærent å være singel, det skal sies, men likevel. Hadde vært hyggelig å blitt forelsket igjen. I tillegg til at jeg aldri har vært på en date. Vet ikke helt om tinder er stedet, men kanskje jeg bare får spørre noen der. Får se. Alt for kresen og redd for sånn, så går virkelig ut av komforsonen min på dette målet.

 

 Være mer med familie. Jeg har det så koselig når jeg først er hjemme hos familien min, så må bli flinkere til å sette av tid det dette. Til sommeren skal jeg på en lang og morsom ferie sammen med familien. Det blir kjempe koselig. 

 

Flinkere til å vaske rommet mitt. Jeg tør ikke å si hvor ofte (sjeldent) jeg vasker rommet i tilfelle jeg skremmer noen fra å besøke meg. Dette må jeg bare skjerpe meg på ...

 

Rydde skapet mitt. Skapet mitt er fullt, jeg har esker under sengen, kjoler på kjolestativ, esker over skapet, og mye av sommerklærne mine i kjelleren. Jeg må virkelig få ryddet opp i det, gitt noe vekk. Mulig jeg også prøver meg på en liten shopping stopp. I alle fall i en liten periode. 

 

Spise sunnere, trene mer. Den klassiske. Måtte med... Men virkelig, ikke bare fordi jeg vil ha en finere og bedre trent kropp en den jeg har nå. Men jeg blir så sykt mye mer fornøyd og lykkelig når jeg trener. Det er så rart hvor mye det har med det psykiske å gjøre, det å få trent. I tillegg til at jeg har fått teite gener, går opp 10 kg bare jeg ser på en sjokolade. (Nå fikk jeg sykt lyst på godteri)

 

 

 

Reise mer. Jeg elsker å reise, og håper jeg får reist litt i 2016. Jeg skal allerede en tur til USA, men håper å få dratt flere steder. Bestevennen min har akkurat vært i Sør-Afrika, og dit vil jeg veldig gjerne. Jeg skal prøve å besøkt venninnen min i England, og i alle fall en tur til til Bergen. Var i Bergen i nyttårshelgen, og det var kjempe koselig. Man trenger ikke dra så langt heller, bare det å reise er fantastisk. 

 

Hjelpe andre. Er det noe som gjør meg glad, er det å glede andre. Jeg tenker mye på det, bryr meg mye, men er ikke noe flink til å gjøre noe med det. Derfor har jeg meldt meg som frivillig hos kirkens bymisjon, og håper å få gjort en del der. Første møtet er om et par uker og jeg gleder meg masse. 

 

Prøve å få flere venner. Eventuelt finne på ting oftere med de jeg har. Jeg er ikke glad i å være alene, og kunne virkelig trengt noen flere å spille på. Eksen min sa alltid at jeg bare måtte komme meg ut på fester og snakke med folk.. vet ikke helt om det er veien å gå. Men kanskje det er noe i det. Hvis jeg f.eks. går opp på en utested alene, kommer det helt sikkert noen å snakker med deg. 

 

Fanny

 

 • Skrevet: 06.01.2016
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 5

Ensom?

 • Skrevet: 01.01.2016
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: Tanker

(Skrevet 29 desember

 

Hva er egentlig det å være ensom? 

 

Hva er forskjellen på ensom, og å være alene. Kan man være ensom selv om man har mange venner. Er det egoistisk å kalle seg ensom selv om man har venner? Kan de som ikke har noen å være sammen med være ensom, men forsatt fornøyd med tilværelsen? 

 

Jeg tenker mye på dette, da jeg ofte kan føle på å være ensom, tror jeg. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Jeg har også et stor behov for å være med mennesker, for å bli godtatt og likt, ville en person som ikke brydde seg om dette ikke sett seg selv som ensom i min posisjon? I Norge er det mange ensomme. Det kan være alt fra en gammel dame som har mistet mannen sin, og barna har ikke tid til henne, eller en student uten mye venner som ikke har klart å komme inn i noe student miljø. 

 

Jeg har et par gode venner, som jeg ville kalt bestevenner. Jeg har også noen nære venner, og noen venner som ikke er så nære, men forsatt venner av meg. Likevel kan jeg ofte sitte alene en lørdagskveld. Jeg kan ha sendt mange meldinger, og hintet til noen jeg visste har planer, men ikke få noe respons. Da kan jeg fort føle på ensomheten. Jeg savner å ha noen som inviterer meg med. Jeg kan nesten ikke huske å ha blitt invitert på noe det siste året. Det er en veldig kjip følelse. Det er kanskje enkelt for andre å tenke at hun spør hvis hun vil være med, men når man har spurt nok ganger kan det være hyggelig at noen andre spør også. 

I dag tidlig lå jeg over to timer i sengen før jeg sto opp. Jeg visste at jeg ikke skulle noe, å det å stå opp føltes litt tungt. Hvis jeg ble lenge nok i sengen ville dagen bli kortere, og jeg kunne gå å legge meg igjen. Jeg sitter å ser gjennom snap storyen til andre, de er ute å fester. Andre juledag er tydeligvis en festkveld, dette visste jeg ikke før i år. Jeg så bare at det var utrolig mange som var ute, så jeg spurte pappa og han sa at alle drar jo ut andre juledag. Alle utenom meg som ikke ble invitert av noen. Tidligere i desember inviterte jeg noen hjem til meg, vi skulle lage pepperkaker og kose oss. Det ble litt surr med datoer og det endte med at vi skulle stemme over om vi skulle være hos meg eller en annen, det ble hos en annen. Det var det samme som skjedde i fjor. Man tenker kanskje ikke over det, men det å bli stemt ned, det er ikke kult. Hver nyttårsaften synes jeg er vanskelig. Mange blir ofte invitert på mange fester, eller har flere valg. Jeg føler ofte jeg må planlegge lenge i forveien får å ha noe å gjøre, for jeg blir sjeldent invitert til noen nyttårsfest. I år tenke jeg at jeg skulle gjøre noe med dette, og arrangere min egen nyttårsfest. I slutten av november lagde jeg et arrangement på facebook og inviterte over 20 personer.  Etter tre uker sto det forsatt at det bare var jeg som skulle komme. Det er lite gøy å gå inn å sjekke hele tiden om noen har trykket på kommer, men det står forsatt ingen ting. Jeg kan skrive flere sånne små historier om opplevelser som har fått meg til å føle på ensomheten, men tror de fleste skjønner poenget. 

 

Jeg tror, selv om det føles sånn, at jeg ikke er alene. Jeg tror heller ikke at mange av de som får meg til å føle meg ensom mener noe vondt med det. Jeg tror bare at det er lett å glemme, lett å si nei, eller tenke at hun har sikkert andre planer. Og jeg vil ikke at dette skal bli et sånn innlegg hvor jeg skal synes så innmari synd på meg selv, og at folk skal begynne å ta kontakt. Men bare at man blir litt opplyst om dette. For jeg tror det er mange som er ensomme, kanskje spesielt i en storby. Nå er jeg veldig heldig, for jeg har noen. Jeg er ikke helt alene, og kanskje det er sunt for meg å være litt alene. Jeg vet ikke. 

 

Dette ble et veldig personlig innlegg, og jeg vet at de som leser dette vil kjenne seg igjen i historiene. Jeg tenker egentlig at de kan ikke vite dette på forhånd, og det er enkelt å tenke at hun sikkert har andre planer, eller ikke blir lei seg av handlingen. Men kanskje man skal være litt mer ops på dette. Tenke to ganger. 

 

Fanny 

 

 

 • Skrevet: 01.01.2016
 • Klokken: 19:54
 • Kategori: Tanker
 • Kommentarer: 8
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits