Slutten.

 • Skrevet: 19.01.2015
 • Klokken: 23:04
 • Kategori: Tanker

Noe jeg virkelig hater er når ting tar slutt. Aldri vært noe flink på det. Den følelsen av en slutt på noe får meg til å grøsse på ryggen. Om det er å reise hjem fra ferie, eller ta farvel men en god venn for en lang periode. Jeg takler det ikke. 
Jeg har alltid vært sånn. Husker det veldig godt fra ferier, hatet å dra hjem. Ble helt stille og bare trist. Uansett om jeg vet at jeg skal tilbake neste år, vet man jo aldri. Får jeg aldri se dette igjen? Får jeg aldri oppleve dette igjen?

Avslutningen på en bok. Huff. Det er så fælt, så ille. Drøyer alltid de siste sidene så lenge jeg kan. Ber om at det skal være flere bøker, flere sider, flere historier. Hva skjedde etterpå? Den kan ikke bare ende sånn!?
Eller det kan være en serie på tv. Jeg følger med på den på NRK nå, gutta på Vemork og hele det der. Det er to episoder igjen, og i stedet for å glede meg over det, gruer jeg meg til det ikke er mer.
Når jeg ser at et vennskap er slutt. Jeg er typen til å alltid si unnskyld etter en god stund, klarer ikke tanken på at vi aldri skal være venner igjen. Alle minnene våre, skal vi aldri oppleve de igjen? Hva skjedde med at vi skulle bli gamle sammen og alltid drikke te? Jeg nekter å tro på at man bare vokser fra hverandre. Det er bare ikke riktig. Jeg vil ikke at det skal være sant. For da er det jo helt slutt da? Da har man virkelig mistet noe viktig i livet, aldri mer.. virkelig?

Det å flytte hjemmefra. Jeg sa det ikke så høyt, men det var helt forferdelig. Det ble en del tårer om natten. Skal jeg avslutte mitt kapittel hjemme? Skal jeg ikke bo med mamma og pappan min? Det er jo bare helt urealistisk.

 

 

Når er forhold tar slutt.

Og du ikke klarer å gi slipp, så dere bare "er sammen" uten å være sammen. Bare fordi hvis man klipper over snoren. Den trygge snoren. Da er det virkelig slutt. Da er det ikke noe mer. Alt er borte, og alt man sitter igjen med er minner. Ingen ting å ta på, føle på. Det er fortid. Alle fine tingene man gjorde sammen, det kommer ikke til å skje igjen. Aldri. Hvordan takler man det da? Hvordan takler man å sitte å bla i bilder, hvordan skal man klare å glede seg over det? Jeg bare gråter, og kjenner det stikker i magen. Når man finner noe som er hans, men dine ting. Når du finner fra noe du har fått av han. Tar man av ringen? Den fine, fantastiske ringen man fikk til bursdag? 

Når fjerner man sporene etter et forhold? Eller gjør man ikke det. Kan man bare flyte videre, uten å være noe. Men bare flyte på det noe, det noe som en gang var?


Hvorfor kan jeg ikke bare vokse opp å skjønne at ting tar slutt? Hvorfor må jeg føle så mye på det. Hvorfor må jeg vare så redd for avslutninger . Det sier jo at avslutninge begynnelsen på noe nytt. Men hva om man ikke liker det nye?

Fanny 

 

 • Skrevet: 19.01.2015
 • Klokken: 23:04
 • Kategori: Tanker
 • Kommentarer: 1

Kroppspress

 • Skrevet: 15.01.2015
 • Klokken: 23:55
 • Kategori: Tanker

Hei!

Tenkte å skrive litt om kroppspress i dag.. rett og slett fordi det tar opp så mange av tankene mine for tiden. 

Jeg har aldri vært veldig stor eller veldig liten. Ligget midt på treet egentlig. Aldri hatt det sunneste kostholdet, men heller ikke det mest usunne. Jeg har en forkjærlighet for søte ting og godteri, noe jeg jobber med hele tiden. Men nå har ting kommet litt ut av kontroll. Det siste året har jeg gått opp mer en jeg vil innrømme for meg selv. Det er skummelt, og jeg for vondt i magen bare av å tenke på det. Det går ikke en dag uten at jeg tenker at jeg ikke ser tynn nok ut, eller ikke bra nok ut. Det er forferdelig slitsomt, og tærer på humør og psyken min. På utsiden kan jeg virke likegyldig til det, kler meg i det jeg vil og virker selvsikker. Men hver gang jeg skal dusje, må kle av meg foran speilet, for jeg tårer i øynene. Jeg føler meg feit, stygg og ekkel. Det verste er at jeg vet jo at jeg ikke er "feit, stygg og ekkel" men jeg klarer ikke se forbi de ekstra kiloene. Til nå har det ikke vært mer en at jeg har tenkt litt over det, men nå begynner det å bli ille. Jeg blir redd for å spise, jeg vil helst ta på en stor genser og bukse, og bare det å dra på et treningsenter hvor andre kan se hvor dårlig form jeg er i, er jeg livredd for. Det skal jo ikke være sånn, og jeg vet det så godt. Jeg har opplevd det her før, og det skremmer meg. 

Det som skremmer meg mest, som man helt sikkert ikke burde skrive på nett er en tanke som alltid surrer i hodet mitt. "Kunne jeg ikke bare blitt skikkelig syk igjen, så hadde jeg blitt tynn".. Hvem tenker sånn? Det er jo høl i hue spør du meg! Har så full respekt for de som virkelig sliter med mat og kropp, og jeg vil jo absolutt ikke si at det er noe drøm å komme dit, men allikevel går jeg rundt å tenker på det konstant. Jeg ser på de rundt meg, jeg ser på folk på tv, i reklamer og i magasiner. Jeg blir søren meg påvirket, og det irriterer meg. Jeg drømmer meg bort i jenter på byen, som er tynne og "perfekte" og tenker at, om bare jeg hadde sett sånn ut, så hadde livet mitt vært mye bedre. Men det er jo ikke sånn. Så klart, man kan jo jobbe med det på en sunn måte. Jeg prøver å kutte ut alt av godteri, sjokolade og potetgull, kutte ut de mest usunne middagene. Og prøver hardt å tenke på hva jeg spiser til en hver tid. Jeg skal prøve å komme meg på et treningsenter når jeg blir kvitt influensa, og jeg skal prøve å komme meg mer ut på tur. Jeg vet med meg selv at jeg ikke kommer il å blir fornøyd med kroppen min før jeg minst har mistet 10 kilo og for på meg gamle klær igjen. Veien dit føles bare så forferdelig lang og tung, og frister jo ikke i det hele tatt. 

Jeg synes det er så dumt at man skal tenke sånn. Jeg blir irritert og sint, og ofte tenker jeg sånn at shit jeg vil ha sjokolade, hvorfor i faens navn skal ikke jeg kunne bare gjøre litt mer som jeg vil og gi faen. Jeg kan gå å kjøpe meg den sjokoladen. Og etterpå, få verdens dårligste samvittighet og omtrent brekke meg av hvor ekkelt jeg føler meg. Ikke misdforså, jeg brekker meg ikke så jeg kaster opp. Lider ikke av bulemi, men jeg bare føler meg så kvalm etterpå. 

 

Dette ble mye tanker og mye babling, men kjente at jeg trengte å tømme meg litt. Ikke tro at jeg nå ligger her så og ikke spiser mat, mitt humør som jeg har skrevet før går opp og ned som bare det. I dag spiste jeg gulerøtter og nutrilett til middag, mens i går var det popcorn på menyen. 

Fanny

 • Skrevet: 15.01.2015
 • Klokken: 23:55
 • Kategori: Tanker
 • Kommentarer: 0

Jul gjennom iphone

 • Skrevet: 07.01.2015
 • Klokken: 14:29
 • Kategori: Jul

Tenkte å legge ut noen bilder fra julen fra mobilen min! Ble en del, men bilder er jo alltid bra er det ikke?

Sånn starten julen, på jobb med denne fine! 

Deilig julemiddag, masse pakker og fin familie! 

Første juledag, endelig kunne jeg slappe av med treet og bare gå i koseklær. Til kvelden, for da feiret vi verdens beste søster!

Tror dette var andre juledag, tur med mamma og pappa. De mente jeg måtte ta selfie. Første luftetur med dun jakken min, herregud så varm, trodde jeg skulle svette ihjel. 

Nyttårsaften. Dette var de eneste bildene fra kvelden, og jeg var på dette stedet i .. en halvtime! Men var en fin halvtime da!

 

Håper dere hadde en fin jul! 

 

Fanny

 • Skrevet: 07.01.2015
 • Klokken: 14:29
 • Kategori: Jul
 • Kommentarer: 2

The Christmas song is over.

 • Skrevet: 03.01.2015
 • Klokken: 16:25
 • Kategori: Tanker

Nå kan man vel si at julen er over. Det går alltid så fort, som vanlig pleier jeg å følge med selv om farten er høy i julen, men i år sviktet det litt. Misforstå meg rett, jeg hadde en fantastisk jul, koste meg med masse familie, god mat og mye kjærlighet. Så har absolutt ingen ting å klage på.

Jeg jobber jo på julaften så sov i leiligheten på lillejulaften. Så Kvelden Før Kvelden med en fantastisk samboer og en annen going. I 7 tiden sto jeg opp, ingen julestrømpe, ingen julefilmer. Tuslet bort til Nationaltheatret, Oslo har aldri vært så stille tror jeg. Møtte ikke på et menneske. Jobben var helt grei den også, jobbet med fine Emma, og vi koste oss, tullet masse og spiste sjokolade. Var faktisk litt deilig å endelig ha litt tid til kundene, det har det vært dårlig tid til i desember.  Når jeg var ferdig løp jeg det jeg kunne for å rekke det første toget og rakk det akkurat. Satt på toget en god stund før jeg ble plukket opp av onkelen min og kjørt rett til kirken, rakk det akkurat. Der slappet jeg endelig av, men hadde en klump i halsen hele tiden. Vet ikke helt hvorfor, var bare noe som lå å trigget hele kvelden, humøret mitt ble alt for preget av dette. Klarte ikke kose meg skikkelig, og var amper og sliten. 

Men tross en litt stressende jul, men mye frem og tilbake mellom Oslo og hjemme, hadde jeg en veldig bra jul. Avsluttet året med en kjempe fin nyttårsfeiring, litt uventet feiring, men en bra dag.

Legger med noen bilder jeg tok i romjulen med nye kamera mitt, er virkelig ingen fotograf.. 


Litt random julepynt ved peisen. 


Juletre pynt.


Deilig frokost, NAM


Enda mer frokost, men juleglassene våres. 


Det var kaldt i jula! 


Hadde puslespill aften i leiligheten! 


Denne flotte jenta er blitt 10 år i julen. Guri malla, du vokser alt for fort!! 

Håper dere har fått en fin start på året. 

Fanny

 • Skrevet: 03.01.2015
 • Klokken: 16:25
 • Kategori: Tanker
 • Kommentarer: 0
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits