jeg så dette!

and i was like

Skal på middag hos mormor og morfar! Lei av matte. BYE.

FAMSTER
Jeg var innom Helena sine blogg akkurat, der hun har en konkurranse! Man kan vinne GHD rettetang og hair extension! Det er helt utrolig bra premier om du spør meg! Alt du trenger og gjøre er bare og skrive en innlegg om det, og si at du er med!

Jeg har lest Helena sin blogg så lenge jeg kan huske, hun er en utrolig flink blogger og skriver utrolig bra, så hvis du vil begynne og lese en blogg, les hennes!

http://helenapus.blogg.no

TRYKK PÅ BILDET!

FAMSTER
Mange som vil lage header til meg! Søte menneske ting! Jeg skal finne bilde og sende dere! Nå har jeg bare en is i mens, siden jeg savner sommer!

I dag har jeg.. pugget matte og drukket kakao. Det er så slitsomt. Jeg hater matte! Men man må jo gjennom det! Har lyst og gå ut, det er jo helt sykt fint vær! Så på yr.no i ste at det skulle bli pluss grader hele uken! SOLBRILLER! Utrolig deilig, det går sakte men sikkert mot sommer!

Gjør du noe morro i dag?

Jeg vet jeg er søt!.

FAMSTER

 
Nå driver jeg og fikser og mikser litt her da! Det er så lenge siden jeg har bytta noe, så nå har bagrunnen blir FFFFFF, og skriften 986778. Hvis dere lurte.

MEN NÅ TRENGER JEG DIN HJELP TIL EN HEADER!

Har du lyst og hjelpe meg? Si ifra! Jeg hadde blitt kjempe lykkelig! Hvis du lager en header skal du også bli linket, kanskje få en anmeldelse eller noe sånnt. Kanskje hvis jeg er super heldig og det kommer inn fler headere så kan jeg ha sånn trekning og slikt!

I alle fall, hvis du vil hjelpe meg, skriv en kommentar med e-posten din, så kan jeg sende deg noen bilder. OG headeren skal helst stå i stil med designet!

TAKK.
Gi meg dette og jeg liker deg.

FAMSTER


FAMSTER
Jeg har ikke blogget siden mandag.

Ting har skjedd. Ting som man ikke smiler for. Og ting man smiler for. Ting er ikke alltid like enkle og takle. Man gråter litt, og tenker. Ting er ikke alltid som de skal. Ting blir forandret. Jeg liker ikke at ting forandrer seg. Ikke sånne ting.

MEN.

Jeg savner sol.


"I like to think that when summer arrives, everything is going to be okey"

FAMSTER
..og så døde de, lykkelig eller ei.

FAMSTER

*beklager for veldig mange bilder!
Jeg har hatt en helt super helg, fredag var jeg jo på ball, lørdagen var jeg på en liten handletur, så i en kjempe fin bursdag til Nora i klasse, så videre til Regine. Sov der mer Frida og Oda. Så i dag var det så fint at jeg Frida og oda fant ut at vi måtte gå på ski. Så vi lagde kakao og smørte skiene. Vi gikk kjempe bra, sikkert over 1 mil, men på slutten så klarte jeg og på skituppen i øyet, ja rett i øyet! og begynte å blø fra øyet, super awzmt i grunn, men faen det svir!

MASSE BOKSTAVER.

Søte mennesker fra bursdag. Finn meg.

Sindy!

Ayla!

meeg.

Hva synes du?

FAMSTER
Nå fikser jeg meg! Har sittet i pysejn til nå, kanskje ganske så normalt for mennesker og dyr på min alder..

Men, jeg skal nemlig en liten tur til Rortunet sammen med beste, det søte shåpping senteret i Slemmestad! Så skal jeg hjem igjen for igjen å fikse meg. Skal nemlig i bursdag i kveld! Det blir kuus!

I love you, now and forever.

FAMSTER
Jeg var på nyttårs ball på skolen i går. Før ballet fikset Ayla, Sindy og jeg oss i hybelen til Ayla! Det var kjempe koselig. Ballet var også ganske gøy, var med mange søte mennesker og det er jo kos.

Jeg tok ingen bilder, men Sindy tok noen av oss før ballet, så skal få de en gang!

Men hadde på denne kjolen! Herre, har to mil lenger hår nå!

FAMSTER
Nå skal jeg på dansing. Er kjempe støl fra første dansetime på mandag, så vet ikke helt hvordan det kommer til å gå. I tillegg er jeg super sliten og trøtt! Meen mennn.

Blir kos og se alle de her igjen da!

FAMSTER
Nu har jeg nettopp farget håret. Følte det begynte og blir for blondt igjen.

Synes så klart ikke så godt på cam, meeen HAPPYLAMA.

Hva synes du???

FAMSTER
We played hide and seek .

FAMSTER
I dag var jeg ikke på skolen før 5 time. Jeg våknet og hadde så forferdelig vondt i magen, var kvalm i tillegg. Så måtte bare legge meg igjen. Jeg er mye småsyk for tiden.. liker det ikke!! Men når jeg sto opp igjen var det mye bedre. Var så deilig og stå opp og ha god tid, og at sola skinte og det var pluss grader! Deilig.

Jeg var på årets første dansetime i ste, så deilig!

FAMSTER
Helgen har vært ganske avslappende. Jeg har fått tenkt, tenkt meg ferdig. Håper jeg. Har gitt ting en ny sjanse. Jeg håper ting fungerer bra nå, jeg er lei av å måtte tenke på ting.

deg. <3

 

Jeg og Oda lekte i sted.


FAMSTER

 
I dag er er KJEDELIG dag. Hvorfor? Lørdager er jo høydepunket i uka, hvor man skal ha det gøy med venner dra ut og bare leve livet. Vell.. når ingen kan på grunn av grunner jeg dør av og man blir sittende igjen er det ikke gøy.


im bored at school bitch !

FAMSTER
Nå gikk akkurat Frida! Hun har vært her på sykebesøk, og det er kos! Litt kjedelig når man har så vindt i magen at man så vidt klarer og gå, men er helt frisk ellers og har skikkelig lyst å gjøre noe! Tror jeg blir ekstremt rastløs av og sitte i en seng en heel dag!

jeg vil danse! og på fest!!! høøhhlih. bæææ

FAMSTER
I hele natt har jeg hatt helt sykt vondt i magen, og har det forsatt. Så er hjemme fra skolen, og det er kjedelig! Har bare ligget i senga til nå, gjør så vindt og bevege seg! Vurdere å se en film, eller lese en bok. Er en grense om hvor lenge det er gøy å være på facebook!

Noen andre forslag til hva jeg kan gjøre, som man ikke må bevege seg så mye ??


pute♥

FAMSTER
sometimes you fall.

Jeg har ikke blogget på en liiten stund på grunn av personlige ting. Jeg føler ikke at hele verden trenger og vite hva det er, så derfor har jeg ikke tenkt og skrive det heller. Mennn det går litt bedre nå!

FAMSTER

 
Jeg har alt jeg trenger. Hvorfor føles det galt da? Verden er for komplisert for meg. Hodet mitt sprenges snart

 

FAMSTER

 

 

 

Sindy og Ayla kunne ikke komme. Dumt! Hater og bo langt unna!

MEN i stede skal jeg på kino med jentene! Vi skal se The Tourist eller The Town! Gleder meg! men vet ikke hvilken film! Hvilken synes du vi skal se??

Dude, jeg presser leppene mine frem for og virke mer sexy!

FAMSTER
I kveld (tror jeg) Sindy og Ayla fra klassen min kommer til meg! Vi skal ha photo shoot sammen, og så skal de sove over. Synes litt synd på dem siden de må dra så langt, men kan jo ikke noe for at jeg bor så langt unna så! Haha. Nå skal lillesøster feire barnebursdag, tusen små 6 åringer løpende rundt! sjoheii..


Har på meg bare en helt enkel svart topp, grå bukse, naglesmykke og nagle sko!


Man har ikke sminket eller lakket neglene sine enda!

FAMSTER

 
Jeg har sett en veldig trist film. Da blir man i trist humør. Så tenker man triste tanker. Så gråter man.

FAMSTER
video:nils sang


Onkelen min er flink til å synge! Og jeg har jo bare super skiiillzz i windows movie maker!

FAMSTE

 
I dag dro jeg og Oda til hovedstaten. Det var utrolig deilig og komme seg ut og gjøre noe! Vi drakk kaffe på Smuget, tittet i noen butikker, kjøpte mat, ble angrepet av en måke som satte seg på hodet mitt, gikk rundt på operaen, så på slottet og tuslet i "hagen til kongen". VELDIG BRA!

FAMSTER
Lenge siden!
Jeg har hatt det kjempe fint på fjellet sammen med kjæresten. Vi bare slappet av, koste oss og var litt ute! En tur jeg kommer til og huske lenge!

GODT NYTT ÅR!!!


Gaustatoppen sent om kvelden! DER HAR JEG VÆRT; PÅ TOPPEN!!!!


FAMSTER

 


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits