FAMSTER
Frida<3

FAMSTER
Jeg liker at det er sol.

FAMSTER
Jeg har hatt en helt super helg, fredag var jeg jo på ball, lørdagen var jeg på en liten handletur, så i en kjempe fin bursdag til Nora i klasse, så videre til Regine. Sov der mer Frida og Oda. Så i dag var det så fint at jeg Frida og oda fant ut at vi måtte gå på ski. Så vi lagde kakao og smørte skiene. Vi gikk kjempe bra, sikkert over 1 mil, men på slutten så klarte jeg og på skituppen i øyet, ja rett i øyet! og begynte å blø fra øyet, super awzmt i grunn, men faen det svir!

MASSE BOKSTAVER.

Søte mennesker fra bursdag. Finn meg.

Sindy!

Ayla!

meeg.

Hva synes du?

FAMSTER
Nå gikk akkurat Frida! Hun har vært her på sykebesøk, og det er kos! Litt kjedelig når man har så vindt i magen at man så vidt klarer og gå, men er helt frisk ellers og har skikkelig lyst å gjøre noe! Tror jeg blir ekstremt rastløs av og sitte i en seng en heel dag!

jeg vil danse! og på fest!!! høøhhlih. bæææ

FAMSTER
Sindy og Ayla kunne ikke komme. Dumt! Hater og bo langt unna!

MEN i stede skal jeg på kino med jentene! Vi skal se The Tourist eller The Town! Gleder meg! men vet ikke hvilken film! Hvilken synes du vi skal se??

Dude, jeg presser leppene mine frem for og virke mer sexy!

FAMSTER
I kveld (tror jeg) Sindy og Ayla fra klassen min kommer til meg! Vi skal ha photo shoot sammen, og så skal de sove over. Synes litt synd på dem siden de må dra så langt, men kan jo ikke noe for at jeg bor så langt unna så! Haha. Nå skal lillesøster feire barnebursdag, tusen små 6 åringer løpende rundt! sjoheii..


Har på meg bare en helt enkel svart topp, grå bukse, naglesmykke og nagle sko!


Man har ikke sminket eller lakket neglene sine enda!

FAMSTER

 
I dag dro jeg og Oda til hovedstaten. Det var utrolig deilig og komme seg ut og gjøre noe! Vi drakk kaffe på Smuget, tittet i noen butikker, kjøpte mat, ble angrepet av en måke som satte seg på hodet mitt, gikk rundt på operaen, så på slottet og tuslet i "hagen til kongen". VELDIG BRA!

FAMSTER
I dag sto jeg på skøyter, jeg er vant til hockey skøyter, men fikk danse skøyter til jul. Det var vanskelig!

Og nå er min kusine her. mihihihihihihih. Vi skal se film, men den må fødes ut av pcen først, og fødselen tar laaang tid o0 ..

FAMSTER
Jeg har ikke blogget på en stund (4 dager faktisk). Jeg har rett og slett ikke hatt tid! Gjort så utrolig mye siden fredag.

Frida var nemlig alene hjemme hele helga, det betyr at jeg flytter inn. På fredagen så spiste vi suchi til middag, så bakte vi pepperkaker med fler etter på. Dagen etter lagde vi en kjempe frokost, til og med julepølsa var med!

Lørdagen dro vi inn til Drammen og kjøpte gave til Oda. Om kvelden dro vi til Oda som feira 16års dagen sin. KJEMPE GØY!

På søndagen slappet vi bare av, bokstavelig talt. Også kom Mikael en tur! Kos!!FAMSTER

 
Hahahah, sitter og hører igjenom gamle party låter! HAHA! Så gøy!

Let`s PARTYYYYYYY... eh kleint ja! EHM MUSIKK

Dansk sang! haha DUNK DUNK liksooom

'

HAHAAHHA; ååå føler meg så teit nå! JEG ER BARE HYPER! ¨

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram @ FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits