Tenkte å legge ut noen bilder fra julen fra mobilen min! Ble en del, men bilder er jo alltid bra er det ikke?

Sånn starten julen, på jobb med denne fine! 

Deilig julemiddag, masse pakker og fin familie! 

Første juledag, endelig kunne jeg slappe av med treet og bare gå i koseklær. Til kvelden, for da feiret vi verdens beste søster!

Tror dette var andre juledag, tur med mamma og pappa. De mente jeg måtte ta selfie. Første luftetur med dun jakken min, herregud så varm, trodde jeg skulle svette ihjel. 

Nyttårsaften. Dette var de eneste bildene fra kvelden, og jeg var på dette stedet i .. en halvtime! Men var en fin halvtime da!

 

Håper dere hadde en fin jul! 

 

Fanny
Julen er selskaper på selskaper på selskaper.. Omtrent hver dag har det vært selskaper! Begynner og bli smålig lei!.. Nå har jeg akkurat fikset med ferdig til Oda sin familie-bursdag.

Gleder meg så inderlig til i morgen!!

FAMSTER
Jeg gleder meg til onsdag. Da skal jeg på en hytte med han og moren og faren hans. Perfekt slutt på året, og en perfekt begynnelse på det nye!


Alle julegaven, det var en del!


Noen av mine gaver!


Oda ble 6 år!!

Kjole: DC
Strømpebukse: Indiska
Sko: Bianco
Ringer: Indiska
Ullsokker: MORMOR <3


Og jeg poser forrann juletreet, siden alle andre hadde bilder av seg selv med juletre!


To kjempe fine ringer jeg fikk av Ayla fra Indiska! Elsker dem!

FAMSTER
æJulestemning much!

FAMSTER

 
Idag har vi både hatt juleverksted hjemme og vært i julebesøk! Veldig julerik dag om jeg får si det selv. I julebesøket serverte de både julegrøt, ribbe og pinne kjøtt og masse jule tilbehør. Sånt blir det julestemning av!FAMSTER

(ps. de små søte julenissene på bilder har jeg laget stttoollltt)
Noen bilder jeg tok og redigerte, jeg er ikke noe flink til noen av delene men synes det er gøy så høhø!

Nå har jeg akkurat sett Jul På Månetoppen! Har skikkelig julestemning!

Hva synes du om bildene? Har du julestemning?

FAMSTER
I dag er det første dagen i desember, og vi har begynt og telle ned til jul! Julelys er fremme, konge røkelse og advent staker. Pakke kalendere, sjokoladekalendere eller vanlige papir kalendere, julen er endelig her. Til og med kantina er forberedt til jul, den er pyntet med julepynt, på veggen henger det julekalender, og de selger både gløgg, julemarsipan og grøt. Sånt blir det masse juleglede av. Nisseluen er på, spotify spiller fra christmas playlist.

Fler enn meg som har julestemning i dag?


( weheartit )

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram @ FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits