2016

 • Skrevet: 06.01.2016
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Hverdag

I 2016 skal jeg bli flinkere en i 2015. Jeg skal i alle fall prøve. Her er noen av mine mål for 2016.

 

Finne motivasjon til skolearbeid. Akkurat nå... kunne jeg gjort alt annet en skole. Jeg er ikke sånn alt for glad i å studere, og fremover nå blir det mye skole. Det er ikke noe gøy, og jeg trenger virkelig å finne motivasjon så jeg kommer meg gjennom det. 

 

Gå på en date. Nå har jeg vært singel i 1 og et halvt år snart. Ikke så gærent å være singel, det skal sies, men likevel. Hadde vært hyggelig å blitt forelsket igjen. I tillegg til at jeg aldri har vært på en date. Vet ikke helt om tinder er stedet, men kanskje jeg bare får spørre noen der. Får se. Alt for kresen og redd for sånn, så går virkelig ut av komforsonen min på dette målet.

 

 Være mer med familie. Jeg har det så koselig når jeg først er hjemme hos familien min, så må bli flinkere til å sette av tid det dette. Til sommeren skal jeg på en lang og morsom ferie sammen med familien. Det blir kjempe koselig. 

 

Flinkere til å vaske rommet mitt. Jeg tør ikke å si hvor ofte (sjeldent) jeg vasker rommet i tilfelle jeg skremmer noen fra å besøke meg. Dette må jeg bare skjerpe meg på ...

 

Rydde skapet mitt. Skapet mitt er fullt, jeg har esker under sengen, kjoler på kjolestativ, esker over skapet, og mye av sommerklærne mine i kjelleren. Jeg må virkelig få ryddet opp i det, gitt noe vekk. Mulig jeg også prøver meg på en liten shopping stopp. I alle fall i en liten periode. 

 

Spise sunnere, trene mer. Den klassiske. Måtte med... Men virkelig, ikke bare fordi jeg vil ha en finere og bedre trent kropp en den jeg har nå. Men jeg blir så sykt mye mer fornøyd og lykkelig når jeg trener. Det er så rart hvor mye det har med det psykiske å gjøre, det å få trent. I tillegg til at jeg har fått teite gener, går opp 10 kg bare jeg ser på en sjokolade. (Nå fikk jeg sykt lyst på godteri)

 

 

 

Reise mer. Jeg elsker å reise, og håper jeg får reist litt i 2016. Jeg skal allerede en tur til USA, men håper å få dratt flere steder. Bestevennen min har akkurat vært i Sør-Afrika, og dit vil jeg veldig gjerne. Jeg skal prøve å besøkt venninnen min i England, og i alle fall en tur til til Bergen. Var i Bergen i nyttårshelgen, og det var kjempe koselig. Man trenger ikke dra så langt heller, bare det å reise er fantastisk. 

 

Hjelpe andre. Er det noe som gjør meg glad, er det å glede andre. Jeg tenker mye på det, bryr meg mye, men er ikke noe flink til å gjøre noe med det. Derfor har jeg meldt meg som frivillig hos kirkens bymisjon, og håper å få gjort en del der. Første møtet er om et par uker og jeg gleder meg masse. 

 

Prøve å få flere venner. Eventuelt finne på ting oftere med de jeg har. Jeg er ikke glad i å være alene, og kunne virkelig trengt noen flere å spille på. Eksen min sa alltid at jeg bare måtte komme meg ut på fester og snakke med folk.. vet ikke helt om det er veien å gå. Men kanskje det er noe i det. Hvis jeg f.eks. går opp på en utested alene, kommer det helt sikkert noen å snakker med deg. 

 

Fanny

 

 • Skrevet: 06.01.2016
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 5

Check liste

 • Skrevet: 12.08.2015
 • Klokken: 16:32
 • Kategori: Hverdag

Nå er det under to uker til jeg reiser til Mexico. Og som sikker mange skjønner er det ikke bare å reise til Mexico i tre mnd, det er mange ting som må ordnes. Jeg sitter med en konstant uro for at jeg ikke for fikset alt i tide, eller glemmer noe. Derfor tenkte jeg å lage en liten check liste, og håpe jeg får med alt på denne.  Kommer til å dele innlegget i to, så det ikke blir så langt. Hvis noen ser noe jeg har glemt, si ifra please. 

 

Hente ut medisiner

 For min del blir det vell bare p-piller. Og det har jeg hentet ut, tre pakker, bare for å være helt sikker. 

Skaffe reiseforsikring som varer hele tiden

 Jeg har en reiseforsikring gjennom DNB, men den varer så klart ikke hele tiden jeg er der nede. Har brukt en del tid på å finne ut av dette, fordi hvis jeg skal utvide den forsikringen jeg har nå koster det veldig mye, typ 2000. Og det er penger jeg helst ikke vil bruke. Har nå funnet en reiseforsikring gjennom utdannings forbundet. Denne kostet bare 570, så prøvde å kjøpe den. Fant ut etterpå at man må være medlem, noe som skulle være gratis for studenter, heldigvis. Men har ikke fått noen bekreftelse, så det stresser meg litt. Så denne er ikke helt klar enda. Vaksiner

 Jeg har tatt en del vaksiner, alle jeg skal ta faktisk. Men jeg skulle egentlig vært å fullt på, så de varer livet ut. Dette har jeg ikke gjort enda, og vet ikke om jeg får tid, eller om det er for sent nå? Må sjekke dette når jeg kommer hjem fra hytta. Og se om jeg har en ledig dag, det er tross alt mye som skal ordnes når jeg kommer hjem nå. Jeg er veldig glad for at jeg i alle fall er vaksinert når jeg reiser ned dit, tanken på å bli smittet av noe er ikke så kul. 

Koffert

 Her er jeg enda blank. Jeg hadde en veldig fin koffert før, som er perfekt i størrelsen. Men alle hjulene på denne er ødelagt, og ingen klarer å fikse denne. Vil da ha en ny, og skal få det av mormor og morfar til bursdag. Problemet er at jeg ikke finner en i riktig størrelse. Jeg trenger en stor en, og de eneste jeg har funnet koster 2000, og jeg trenger ikke og vil ikke ha en så dyr en. Så jeg får forsette og lete, og håpe jeg finner en snart. Sekk

 Sekk fikk jeg av mamma og pappa, så det er fikset. Det er en berghaus sekk på 32L, så den er veldig grei i størrelsen. Den er lilla, og passer bra til damerygger så det må jo være bra. Satser på å bruke den som håndbagasje, men da må jeg ikke stappe den, for da kommer den ikke igjennom tror jeg. 

Lånekassen

 Tror jeg er i boks. Har søkt, og signert og gjort alt jeg skal, så venter på en siste godkjenning. Jeg får litt er i stipend enn jeg ellers ville gjort, da lånekassen skal legge ut for flybilletter. Så får et reisestipend. I tillegg får jeg alt på en gang, i stedet for en gang i mnd. 

 

 

Dette er noen av tingene jeg har kommet frem til nå, så satser jeg på å huske alt sammen!

Fanny 

 • Skrevet: 12.08.2015
 • Klokken: 16:32
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Kjære Jon-Emil

 • Skrevet: 04.08.2015
 • Klokken: 11:57
 • Kategori: Hverdag

Nå har jeg sagt hadet til lillebroren min som skal et år på utveksling til USA. Han skal til en by som heter Boise i Idaho. Han har fått en familie som virker så utrolig snill og koselig. Han kommer nok til å få et helt fantastisk år med masse opplevelser han vil ha med seg resten av livet sitt. Men fy søren så tungt det var å si hadet. 

 

Bror og jeg snakker kanskje ikke om alt mulig, vi sender ikke hverandre meldinger hver dag eller møtes for en kaffe. Men når vi er sammen ler vi av de samme tingene, vi støtter samme side av diskusjonen og vi blikker hvis vi føler noe er urettferdig. Hvis en av oss begynner å le, begynner den andre også, og da ler vi begge til vi sitter å griner. Hvis jeg tar frem kamera så blir du alltid med på bildet, ikke bare ett, men ti siden du vet jeg liker å ha mange å velge i. Du blir med på grimasene. Hvis jeg spør om du kan hjelpe meg med noe gjør du det med glede. Du er så snill og god at det nesten blir for mye. Når vi var små lekte vi mye, både hjemme og på ferier. Du lot meg styre, men sa fra hvis det gikk litt for langt. På ferie kunne vi bygge byer av sand, eller bade i evigheter. 

 

Jeg vet at du alltid er der om jeg trenger et smil, og det er så trygt. Vi er to om alt, for vi er så like. Selv om vi ikke sees mye i hverdagen, kommer jeg til å savne deg noe innmari. Julaften blir absolutt ikke en ordentlig julaften. Det blir nemlig ikke det samme uten deg, det kommer til å merkes veldig.

Jeg håper du har "the time of you life" i USA. Kos deg ♥

Fanny

 • Skrevet: 04.08.2015
 • Klokken: 11:57
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Veierland

 • Skrevet: 03.08.2015
 • Klokken: 18:06
 • Kategori: Hverdag

Veierland er som alltid bra. Deilig å bare slappe av, være med familien og nyte litt norsk sommer. Selv om vi er flinke til å diskutere i denne familien, og alle kan bli litt ampre, er det den beste familien som finnes tror jeg(åh så dyp!). Vi har fått noen dager på stranden, men blir mest tid på hytta og sykling. 

På søndag måtte jeg si hadet til bror som skal på utveksling til USA et helt år.. ikke gøy.

Og i dag har vi vært en tur på Tjøme. Elsker virkelig det stedet. Både verdens ende, mo stranda, havna og hvasser. Det er nesten rist å kjøre innom alle stedene. Vet ikke hvorfor ,for har jo bare gode minner derfra, er bare det at de minnene er gamle, og mest sannsynlig blir det ikke så mange nye minner der. Er ikke flink på ting som tar slutt. 

Her er noen bilder fra både Veierland og Tjøme i alle fall. Fanny

 • Skrevet: 03.08.2015
 • Klokken: 18:06
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2

Spania var bra.

 • Skrevet: 29.07.2015
 • Klokken: 22:15
 • Kategori: Hverdag

Koste meg masse de 10 dagene jeg var der. Deilig å kunne slappe av med familien, og møte familie man ser sjeldent. Nå sitter jeg på Veierland og det pøsregner ute, og jeg flasser på bena. Men det er helt greit det også, for Veierland er veldig bra det også. 

Slenger med noen fine bilder. Uff, glad jeg skal ha sommer i 3 mnd... Fanny

 • Skrevet: 29.07.2015
 • Klokken: 22:15
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 9

Ferie uten tankene

 • Skrevet: 06.07.2015
 • Klokken: 14:41
 • Kategori: Hverdag

Sommeren fyker forbi. Jobb, løpe, jobb, løpe, byen, sove, løpe. Stort sett det som skjer. Fikk endelig fått med meg noen på stranden i går, et var deilig. Vi badet. Og når det bare var oss to igjen så fant vi en liten privat strand hvor ingen så oss. Vi så på solnedgangen og fniste under teppet mitt. Det var fint. Alt for fint. 

I morgen reiser jeg til Spania, ned til familien. Gleder meg veldig veldig masse. Trenger litt fri og sol, slappe av litt. Det blir litt rart fordi i fjor var han med og det var så fint. Bare oss to som koste oss mer enn noen gang. Men familien er bra den også assa. Skal bli brun, lese masse bøker og legge igjen alle tanker her i Norge. Håper det fungerer. 

Jeg tror egentlig ikke det vil fungere. Tror jeg kommer til å tenke mye, for der nede er jeg mye alene. Ingen rom kamerater som jeg kan drikke kaffe med og glemme tankene. Det blir lange dager på stranden hvor man rekker å tenke mye. Hvorfor finnes det ingen av bryter på følelser? Hadde vært så bra! 

Nå må jeg drikke mer kaffe. Skal tross alt pakke  dag. Fanny

 • Skrevet: 06.07.2015
 • Klokken: 14:41
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0

Work

 • Skrevet: 18.06.2015
 • Klokken: 14:29
 • Kategori: Hverdag

Jobbe ferien min har begynt. Jobber ca hver dag, frem til jeg skal til Spania. Og så jobber jeg ca hver dag etter det også. Men det går helt greit, jeg trenger virkelig pengene frem mot Mexico. Har endelig fått søkt stipend også, uten stipendet hadde det blitt kjedelig i Mexico.. null penger. huff. 

I dag kom jeg meg endelig på trening. Jeg har gått lange turer i det siste, og også løpt litt. Men har ikke turt å trene styrke på grunn av blindtarmoperasjonen min for noen uker siden. Det ble litt komplikasjoner under operasjonen, så de måtte snitte opp. Det betyr at jeg må være mer forsiktig. Som ikke er gøy. Hadde kommet skikkelig inn i trenings rutiner før operasjonen. Men men. Regner med at de kommer tilbake. Der ute pleier jeg å løpe! På Bygdøy! 

I alle fall. Tenkte bare å stikke innom for å si hei.

Fanny

 • Skrevet: 18.06.2015
 • Klokken: 14:29
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1

Myraløkka

 • Skrevet: 14.06.2015
 • Klokken: 17:30
 • Kategori: Hverdag

Dette har vært en relativ fin helg. Jobbet, men det var helt greit. Vi feiret Jonas, vennene hans hadde lagd overraskelse bursdag. Hyggelig det assa. Så var vi en liten tur på Fru Burums, og ble kjeftet på av en gammel gris som sa hun skulle finne foreldrene våre for vi var alt for små til å være her. 

I daghar vi vært på gratis konsert på Myraløkka på Sagene. Det var egentlig ganske koselig,vi spiste pølse og drakk brus. Også fikk vi gått en fin tur. Oslo har så mye å by på, elsker Oslo. Dere som sier at Oslo ikke har sjel har ikke vært ordentlig i Oslo!!! 

Det begynte å regne litt så vi dro hjem, og nå pøser det ned. Det går egentlig fint, for da kan man drikke varm te og kose seg litt inne.

Jeg ble kjempe gul ved siden av Tuv, haha gøy. 

 

 

Fanny

 • Skrevet: 14.06.2015
 • Klokken: 17:30
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3

Sommer ute, jobbe inne

 • Skrevet: 12.06.2015
 • Klokken: 14:35
 • Kategori: Hverdag

Når det endelig er skyfritt, det er lite vind og over 25 varmegrader, da skal jeg på jobb. Har hatt fri hele uken, og alle dagene har vært sånn halvveis med været, men i dag måtte det jo bli helt fantastisk. Åh, det er så typisk. Men men, sommern er lang, så regner med at jeg får noen fine sommerdager uten jobb også. Og jeg får jo tre mnd med sol etter sommer i Mexico! 

Prøvde å ta noen bilder med kamera mitt i dag også. Hadde på meg min nye ananas topp jeg kjøpte i går, har en liten dilla på ananas for tiden. Kjøpte også noen kjempe fine hverdags heler, kan kanskje vise dem senere!

Så nå må jeg smøre meg inn meg aftersun, slenge på finstasen og sminke og løpe til jobb. Hvor jeg sikkert ikke får noen kunder siden været er som det er... Fanny

 • Skrevet: 12.06.2015
 • Klokken: 14:35
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits