Dagen i dag har gått tregt. Jeg skulle vært på skolen halv ni, men klarte bare ikke stå opp. Følte meg bare tom og sliten.. Har heldigvis fått gjort litt selvstudie, lest en del også ryddet i leiligheten. Jeg tror jeg må komme i gang på trening igjen, det gjør så mye for humøret. Merker at jeg mangler energi i hverdagen og at alt blir tungt og stress. 

Skal på jobb etterpå så det blir deilig å tenke på andre ting noen timer. Jeg jobber på klesbutikken VIC på strømmen storsenter. Begynte å jobbe der for et par uker siden bare. Var nok litt skeptisk i starten siden jeg ikke har så mye peiling på merkeklær, men fant fort ut at det var et bra sted å jobbe for meg(ikke for lommeboken min!!!)

 Slenger med to bilder fra Veierland, savner det sånn. 

FANNY
Hvis vi vil kontakte meg kan du enten sende meg mail, sende melding her, eller på facebook, instagram eller snapchat. 

MAIL: fannysteine@hotmail.com

FACEBOOK: Fanny Steine

INSTAGRAM: FANNY_STEINE

SNAPCHAT: famster 

 


FANNY
Hei!

Jeg er en jente på 20 år. Begynte på barnevern linjen på Høgskolen i Oslo og Akershus denne høsten og trives veldig. Jeg gikk drama på VGS, og det formet meg veldig. De tre årene vokste jeg veldig som person og lærte mye om meg selv og mine meninger. Jeg vil forsatt si at de tre årene er de beste så langt, men har fått høre at studietiden skal være enda bedre så får vente å se. Etter VGS jobbet jeg et år. Jobbet i en barnehage i Asker, og gud som jeg trivdes. Savner barna og voksne der hver dag. Her lærte jeg også mye om meg selv, og det ble tydeligere for meg hva jeg ville med livet mitt. Nemlig det å ha mulighet til å hjelpe barn, og gjøre en forskjell for de som sliter. Om jeg begynner å jobbe i en barnehage eller på en barneverns institusjon etter studier vet jeg ikke enda, det får tiden vise.

Jeg har alltid elsker musikk, dans og drama. Det gir mer mening til livet. Heldigvis har vi litt av dette på studiene, og jeg ser virkelig hvorfor vi lærer dette. For det kan hjelpe ¨på så utallige mange måter når man har det vondt.

Jeg har danset i 15 år, men måtte slutte når kneet mitt slutta å virke. Ellers liker jeg å være med venner, trives ikke i eget selskap. Derfor er bor jeg perfekt. Jeg bor i en 110 kvadratmeters leilighet på skillebekk/frogner med tre andre fantastiske jenter. Vi kjente hverandre fra før så det er ikke som å flytte inn i et kollektiv. Vi trives veldig godt sammen!

Jeg tenker mye, og det har jeg alltid gjort. Dette vil kanskje komme frem i bloggen, vi får se!(vet ikke helt hvorfor bildene ble så store..)

 

FANNY


 
Hei alle sammen!

Dette er vell et prøveinnlegg. Jeg har ikke blogget på ovet et år.. og da blogget jeg med en venninne. Sist blogginlegg på denne bloggen var i 2011, HAHA. Nå ble jeg faktisk overasket. Trodde ikke det var så lenge siden! Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal blogge her, lage nye blogg, og om jeg skal slette alle innleggene mine enda! Det er en del gammelt her!! 

Jeg tror det er nok for nå! Mest sannsynlig leser ingen det her, men det er mest for meg selv. Så får vi se om jeg begynner eller ikke!

 

FANNY 
Jeg har kjeda meg, så jeg lagde en header på paint. ¨

Skryt av meg!!!

Lagde to faktisk, men likte denne best!

Noen ider om hva jeg kan tenge på paint?

FAMSTER

 
Nå har jeg fått sånn fin sak som er at du kan trykke på den fine knappen hvor det står:

FOLLOW THIS BLOG WITH BLOGLOVIN

Denne knappen synes jeg du kan trykke på! Da blir man glad! Hvis du ikke finner den så er det under bildene mine på siden! Needover. Nå MÅ du finne den.

Nå skal jeg trene ( flink ), vet ikke om jeg skal jogge ute eler sykle inne, vet ikke.. jaja!meg uten sminke. mæ

FAMSTER
Nå driver jeg og fikser og mikser litt her da! Det er så lenge siden jeg har bytta noe, så nå har bagrunnen blir FFFFFF, og skriften 986778. Hvis dere lurte.

MEN NÅ TRENGER JEG DIN HJELP TIL EN HEADER!

Har du lyst og hjelpe meg? Si ifra! Jeg hadde blitt kjempe lykkelig! Hvis du lager en header skal du også bli linket, kanskje få en anmeldelse eller noe sånnt. Kanskje hvis jeg er super heldig og det kommer inn fler headere så kan jeg ha sånn trekning og slikt!

I alle fall, hvis du vil hjelpe meg, skriv en kommentar med e-posten din, så kan jeg sende deg noen bilder. OG headeren skal helst stå i stil med designet!

TAKK.

Jeg har alt jeg trenger. Hvorfor føles det galt da? Verden er for komplisert for meg. Hodet mitt sprenges snart

 

FAMSTER

 

 

 

I dag ble jeg vekket halv ti for vi skulle inn og synge på sengen for lillesøsteren min som blir 6 år i dag, Gratulerer med dagen jenta mi! Hun ble kjempe glad for alle pakkene! Litt mye med så mange pakker to dager på rad men, men.

Nå sitter jeg og ser på alle gavene mine ,kvelden i går var fin!! 
Skal legge ut bilder av gavene mine når jeg gidder! Hehe.

Ha en forsatt god jul!

Fikk de to smykkene jeg har på meg, og den deilige genseren!!

FAMSTER
Nå har jeg fått åpne gaven fra Mikael, kunne ikke vente lenger! Jeg fikk tårer i øynene, han er bare best! Fikk en sjokoladeplate hvor det sto søte ting på, en boks hjertesjokolader, og et utrolig fint hjerte smykke! æææ! Han er søt!

Ha en KJEMPE GOD JUL ALLE SAMMEN!!

FAMSTER
Julestemning? JA!

I dag har jeg kost meg noe enormt, så deilig og sove lenge. Så kom kjæresten min, og da blir man jo alltid glad! Så vasket jeg liitt, og rydde ferdig rommet. Jeg og kjæresten gikk julegave tur også, og hos Frida drakk vi litt kaffe og spiste toblerone. Så har jeg pynta tre, og spist pizza fra NamNam, kebab sjappa her. STANDAR. Men liker det!

Jeg gleder meg sånn til i morgen, stemningen, maten ( selv om jeg bare liker noe av den ) , og PAKKENE. Ja jeg gleder meg noe vilt! Spesielt til og se hva jeg får av kjæresten, og bestevennene!

Ha en GOD JUL.elsker deg jeg!

FAMSTER
I dag har jeg vasket masse! Gjort det fint til jul! Jeg er nesten ferdig med alle julegavene! Det er bra.

Nå har jeg lagd med te, den heter Kveldsro og er kjempe deilig, nam! Jeg skal se 7 episode av Trekant, liker det programmet. Det er så ærlig!

Jeg er avhengig av lypsyl.


weheartit.com

FAMSTER
Kom akkurat hjem fra en liten tur til Sverige. Vi var nemlig på julshopping på Nordby! Fikk kjøpt masse gaver, pluss verdens fineste skjørt til meg selv fra New Yorker. Elsker den butikken! Også fik jeg JULMUST i matbutikken som er sånn svensk juledrikk som er kjempe god nommiinommmiiFAMSTER
VI TRIVES I TIMEN, MEG OG MINE NYE VENN!

FAMSTER
Nå har jeg små-fikset litt på designet mitt. Nemlig lagt til noen bilder på siden! JEG HAR LÆRT MEG DET! Stolt, og det er egentlig kjempe enkelt! Hehe.Bilde av meg på bursdagen til Oda, klær og sko er lånt av Frida!

FAMSTER
Hakon viste meg denne sangen i ste. Jeg satt med frysninger lenge etter, sangen får deg virkelig til å tenke. Den er helt nydelig på en forferdelig trist måte! Bare hør på sangen og følg med på teksten!

Hva synes du ?

FAMSTER
Nå spiser jeg deeeilige vafler, drikker te med honning og kanel i og ser på trekant! Æhh, livet er herliig! I dag var også Mikael først med til asker og så så på meg på dansing, det var koselig! Synne ( som ble 19 i dag, gratulerer igjen, vi sang og danset for hun, haha gøy! ) hadde også med seg kjæresten sin, så det var litt søtt daa!FAMSTER
 

ELSKET DET! FY FAEN!!!!

FAMSTER
Jeg var på konserten i går! Det var sykt! Litt mye drama og stress i starten, fikk angst og fikk ikke puste, men fikk hjelp så!!!!! Det var så BRA! herregud jeg klarer ikke å skirve .. men det var sykt! jeg har vondt i stemmen, folk er redde for meg, ser ut som en zombie, BØ. Og takk for meg.

HAHAHAHAHA

FAMSTER
'

'

Noen bilder fra bursdagen, kanskje det kommer mer etterhvert! Stor koste meg i alle fall!!

FAMSTER
Først må jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget på hele 4 dager, men jeg har rett og slett ikke orket/giddet/ hatt tid!

Men JO! Jeg har hatt en super awzm helg! På fredagen var jeg nemlig i bursdag til Hakon, noe som var kjempe gøy! Vi spiste middag først og så så vi på film og så bare tulla vi! haha! Kjempe gøy. Lørdagen leste jeg litt naturfag, så dro jeg og handlet julegave til meg med mamma! HAHA. Jeg måtte prøve gaven før jeg fikk den nemlig! Og om kvelden dro jeg til Mikael, vi så på verdens søteste film, og bare slappet av egentlig! Så sov jeg hos mormor og morfar!

Og i hele dag har jeg hatt general prøver til danseforestillingen neste uke! Gleder meg masse!

Jeg har masse bilder og legge ut, men har ikke lagt de inn på pcen enda, så da kommer det noen fra i dag!FAMSTER
Jeg er så lei av "vanlig" kveldsmat som en jøghurt eller en frukt! Liker og gjøre litt mer ut av det! Har kjært opp forskjellige frukt noen ganger, lagd meg nudler men i dag lagde jeg havregrøt! Av havre og vann faktisk! Det smaker ikke så værst, men tror jeg trenger litt mer vann neste gang!Ser helt forferdelig ut, men det er på grunn av lyset! den er helt normal! haha

FAMSTER
Jeg burde egentlig lest naturfag og tysk nå, men synes det er vanskelige og konsentrere seg! Har så masse andre tanker oppi hodet mitt! Haha, også er jeg så sliten siden jeg hadde aalltt for lang dag i dag!

Er det ganger der du heller ikke klarer og konsentrere deg på det du skal  ?

FAMSTER
Fra singel til I et forhold.

For nå er Mikael og jeg endelig sammen! Jeg er kjempe glad, virkelig! Han er verdens søteste person, og jeg er kjempe glad i han! Håper virkelig dette varer lenge, kanskje for alltid! Hehe.

"Mikael, jeg er masse glad i deg! Du aner ikke, du er bare best på alle måter!"

( weheartit )

FAMSTER ( in loooove )
I går ( lørdag ) dro jeg først en tur til asker og møtte mormor som kjøpte nye bher til meg, så tok jeg en kaffe med mormor og morfar før jeg tok toget til Drammen. I Drammen møtte jeg søte Mikael, og vi gikk ut og spiste, som var kjempe koselig! Etterpå dro vi hjem til han, og så dro jeg igjen til asker for og sove hos mormor og morfar.

I hele dag har jeg vært på sene prøver med dansinga, tok forferdelig mange timer, men har vært med mange søte mennesker, så det gikk bra!

Har du gjort noe festlig i helgen?


( vinter/jul, weheartit )

FAMSTER
Siden kortet mitt ble skanna, så har jeg fått tilsendt ett nytt.. det er bare et problem,  DET ER BLÅTT OG IKKE ROSA! fml...


Sånn ser jeg ut nå! Og dette er tankene mine om det stygge kortet!


RIP mitt rosa kort! :c

FAMSTER ( som egentlig ikke bryr seg, men liker og leke i paint )
Velkommen til slemmestad liksom.. ja.. jeg tilbringer så lite tid som mulig her jeg da! :)

FAMSTER

 
Mikael var her i går, er så utrolig glad i han! Han gjør livet vært og leve, bokstavelig talt.

Nå skal jeg til han tror jeg, så sover jeg hos mormor! I morgen er det seneprøver i Asker, gleder meg!

Hva gjør du i helgen?


( weheartit )

FAMSTER

 
Vi har bare hatt to normale timer i dag! Første time hadde vi vi ikke lærer så da øvde vi til naturfag, de to naturfags timene gikk bort til fremføringer, og etter det sluttet vi egentlig! Siden læreren er syk. Men siden jeg må vente på skolebussen så må jeg ha ventet helt til nå og en time til!.. KJEMPE GØY! jaja :)

FAMSTER
Trekant er et nytt program på NRK 3 som veldig mange har hørt om. Dette er et program som handler i hovedsak om sex, vi følger tre programledere gjennom åtte uker. Hver uke for alle individuelle  oppdrag for og lære og utforske hva som finnes i den seksuelle verden.

Det har gått to episoder av programmet og jeg synes det er kjempe bra! Elsker at man kan være så åpene om sex, og det er jo skikkelig lærerikt!

Har du sett programmet?
Hva synes du i så fall?


Tatt fra siden deres http://p3.no/trekant/!

FAMSTER
Ja jeg vet, det er en julesang! Men jeg har super julestemning!!!

Også er jeg glad, som jeg sa i ste! Tralalala ^_^

 

HAHA, hør den awzme teksten!

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram @ FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits