Hei!

Siden sist har det skjedd lite. Vi har hatt veilder på besøk som har hjulpet oss med oppgaven. Jeg var syk meste parten av forje uke. Så uken ble brukt til å skrive oppgave og ligge syk..

På lørdagen var det halloween! Der er ganske stort her nede, alle kler seg ut å går rundt i gatene. Jeg følte meg bedre så vi dro ut på byen. Det var kjempe gøy! Vi var på et veldig bra utested og møtte hyggelige mennesker!

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i mexico city. Fem av oss jentene skal til Cuba for en ukes ferie! Skal skrive mer om det når jeg kommer hjem!

Fanny
Hei!

Har virkelig vært lat på blogge fronten for tiden! Skal legge ut et innlegg i morgen om hva jeg har gjort de siste dagene. Nå tenkte jeg bare å dele noen bilder fra mobilen tatt de siste dagene!

 

Fanny
Da er vi endelig dratt! Nå Sitter vi i Paris og venter på flyet til mexico city! Er ganske sliten så håper jeg sovner på neste flytur, for da skal vi fly i 12 timer. Satser på at reisen videre går bra, også kan jeg skrive mer når vi kommer frem.

Fanny
Jeg har endelig tatt meg sammen og kjøpt meg et nytt kamera. Jeg har fra før et speilreflekskamera fra Canon, men dette har jeg hatt i mange år. Til jul fikk jeg en ny speilrefleks, men kjente jeg ikke orket å drasse det med meg, så da solgte jeg det. Har vært planen siden da å kjøpe et kompakt kamera, men gud det er vanskelig å vite hva man skal kjøpe! Har sett på så mange forskjellige, men er så redd for å kjøpe feil. Lest meg gjennom utrolig mange anmeldelser og skrolla gjennom mange blogger for å se hva de bruker. Til slutt fant jeg et på speiltvillingene sin blogg, sony a5000. Bildene så veldig bra ut, og designet var så fint. Dette var kanskje for 1-1,5 mnd siden. Jeg er for treg, men på tirsdag gikk jeg endelig å kjøpte det. Så deilig! 

Hadde med på en tur her om dagen etter at sola hadde gått ned, og tok noen bilder. Var ikke super overbevist når jeg så de på kamera, men så la jeg dem inn på pc en nå! Og de er jo så fine og klare. Kunne ikke tatt forskjell på dette og et speilrefleks! Så nå kjenner jeg gleder meg masse til å ta masse bilder i sommer, må bare bli flink il å ta det med. Husker når jeg blogget fast for noen år siden, da tok jeg bilder hele tiden. Men det blir ikke sånn når jeg ikke skal "bruke" bildene til noe. Håper jeg blir flinkere nå. Kanskje jeg også blir flinkere til å blogge, og klarer å få det fast? Hvem vet... 

Her kommer ihvertfall et par bilder som bare er test bilder, men som jeg ble kjempe fornøyd med! De er ikke redigert, eller gjort noe med fargen! Får se hva som skjer fremover, men merker jeg blir mye mer motivert av å ha nytt kamera ?

Fanny
Hei!

Jobb på lørdag gikk bra, selv om jeg var sliten og nsb var teit! Klarte ikke å gå derfra tomhent, kjøpte en genser, boyfriend skjorte og en jakke. Kan vise senere!

I går kveld koste kjæresten og jeg oss masse, ting har vært litt vanskelige i deg siste, så var deilig med en kveld med bare kos. Han hadde til og med kjøpt en bukett roser til meg! Heldige meg.

I dag har vi vært en tur i frognerparken, og tuslet rundt i oslo! Veldig deilig vær.

Har funnet frem kamera mitt, som ligger til ladning nå. Forhåpenligvis blir det bedre bilder fremover!!

FANNY
I kveld har Oda,Marius og jeg spist hjemmelaget sushi! Første gang jeg lager det hjemme og det ble overaskende godt. Ble litt vell mye mat, men da har jeg lunsj i morgen.

Vi kjøpte inn rå laks, advokado, mango, agurk, sushi ris, sauser, nori, sushi ruller og pinner. Er ikke så vanskelig å lage, bare kok risen og kutt opp ting! Tror alle klarer det!

Har du ikke lagd det selv før bør det prøves!!!

FANNY
We played hide and seek .

FAMSTER


Fanny Steine
Hei! Velkommen til bloggen min. Jeg er en jente på 23 år som studerer til å bli sosialrådgiver i København. Tanker, følelser og meninger må få utløp et sted, og det er det denne bloggen ofte brukes til. I tillegg vil det komme litt om hvordan livet mitt er her i Køvenhavn


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010Kategorier


· bilder · Blogg · Dans · Ferie · Forestillinger · Hverdag · Hår og Sminke · Instagram · Jul · Kjærlighet · Klær · Konkurannse · København · Leke kamerater · Merkelig · Mexico · Musikk · random · Skole · sommer · tanker · triste sakerSøk i bloggen
Instagram @ FANNY_STEINE


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits