Gode venner

  • Skrevet: 20.09.2017
  • Klokken: 13:59
  • Kategori: København

Nå er det noen dager siden jeg har skrevet. Jeg har rett og slett vært så opptatt, noe som egentlig er veldig bra! Fadderukene er nå over, og vi har begynt på men vanlig undervisning. Undervisningen går bra, mye jeg kjenner igjen fra barnevernstudiet, men noe nytt også. Det blir spennende å lære om forskjellen her i Danmark i motsetning til Norge. Vi har jo begge en fungerende velferdsstat, men likevel gjør vi det litt forskjellig. 

Alt av fadderopplegg har vært urolig bra. Vi er en veldig aktiv og sosial klassen, så det har alltid møtt opp mange. I helgen var det både stor bursdagsfest for skolen, og pubcrawl. Skolen har sin egen bar, som ligger ved kantinen. På bursdagen. var vi først delt opp i klasser, og spiste deilig mat. Fadderne hadde også lagd et lite opplegg for oss, hvor vi skulle bli "innviet" på studiet. Vi ble tatt med inn i et helt mørkt rom, hvor alle fadderne sto i lange svarte kapper, og det ble lest opp fra en "bibel". Vi fikk en ring, og en drikk vi skulle drikke. Utrolig gøy at de hadde gjort så mye ut av det. Resten av kvelden var det DJ og fest. På lørdagen kom vi på formiddagen for brunch. Vi gikk også en lang tur for å bli kjent i område. Vi ble så delt opp i gutter og jenter, hvor vi bare hygget oss og drakk litt, før vi dro inn til byen og starter pubcrawl. Det ble også veldig velykket, og jeg var ikke hjemme før sent på natt. 

Jeg er så takknemlig for alle de søte menneskene jeg møter her nede, både mine roomies og alle på skolen. Jeg har virkelig vært heldig! 

Bildene er fra en bar vi var på, og de med gule vester er faddere, resten er folk fra klassen. 

Fanny

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits