Fine dager før skolestart

  • Skrevet: 31.08.2017
  • Klokken: 21:14
  • Kategori: København

De siste dagene har vært over all forventning! Jeg har kost meg så mye med mine nye samboere, som har vært utrolig greie med meg. Jeg har fått syklet litt, både ned til stranden og inn til byen. Jeg har gått tur nede ved stranden, som er så fint. På tirsdag lagde vi felles middag i leiligheten, før vi dro ut å tok noen drinker. Onsdagen brukte vi mesteparten av dagen i sofaen og så på film, en skikkelig søndag på en onsdag. I dag syklet vi inn til sentrum, hvor vi tittet i butikker og shoppet litt. Vi spiste også utrolig deilig lunsj på en koselig bok-cafe. Etter det syklet vi ned til papir-øen, hvor det er masse streetfood inne i en mathall. Der var det masse mennesker og liv, så annerledes og kult. Der satt vi å drakk en øl og bare koste oss, før vi syklet hjem. Virkelig en fantastisk dag. 

 

 

 

Imorgen er første skoledag, og jeg vet ikke helt hva jeg tenker om det. Jeg har ikke begynt å grue meg enda, selv om jeg kjenner på sommerfuglene. Jeg tror det er fordi jeg virkelig ikke aner hva som venter meg. Når jeg startet på studie i Norge visste jeg mye mer hvordan det var, og var  mye mer forberedt. Nå aner jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre for å forberede meg til i morgen, annet enn at jeg burde legge meg i grei tid. Har handlet inn litt notatbøker og penner, så får ta med meg det. Jeg tror ikke det skal skje så veldig mye i morgen uansett. Nå kjenner jeg at jeg bare vil ha morgendagen overstått og komme i gang..

Fanny 

Åse Seim

01.09.2017 kl. 10:46
Så fint at du har hatt fine dager. Det går nok bra idag også dette klarer du😊😊😊😊 du er en tøff jente!!!hyggelig og bo sammen med noen man føler seg vel med. Så fint og følge deg fortsett og skriv gler meg til hver gang det kommer noe nytt klem
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits