Usikker i nytt land

  • Skrevet: 22.08.2017
  • Klokken: 20:26
  • Kategori: København

Da er den første dagen gått. Min første dag i København. I hele går kveld pakket jeg ut, ryddet, fant plass til tingene mine, gjorde rommet til mitt eget. Jeg ble faktisk veldig fornøyd. Jeg sov likevel ikke så veldig godt. Håper det er noe som blir bedre med nettene, regner med at det bare var fordi alt var nytt, og jeg var alene. De jeg bor med kommer ikke før om en uke, men heldigvis kommer en god venninne i kveld og er med meg noen dager. 

Nå som jeg har hele verden foran meg (eller i alle fall hele København) burde jeg gå ut å leve! 

I dag var rar. Jeg lå veldig lenge i sengen, lå å tenkte. Jeg burde ha gått ut, sett meg rundt i nabolaget, gått inn til sentrum, et eller annet. Jeg er i en helt ny by, i et nytt land. Jeg burde være mer giret. Men i stedet satt jeg bare med en rar følelse av å ikke ville gå ut. Jeg måtte jobbe lenge før jeg endelig kom meg til matbutikken. Jeg var redd, men jeg vet ikke for hva. Vanligvis pleier jeg å elske nye steder, og ikke ha noe problem med det, men i dag virket alt bare så vanskelig. Jeg regner med at det kommer av usikkerhet, usikkerhet for språket, byen, menneskene her, det at jeg ikke kjenner noen. Det er en ekkel følelse, men det er jo litt av grunnen til at jeg flyttet hit, at jeg skulle utfordre meg selv. Mest sannsynlig er dette noe som vil gå seg til etterhvert, når jeg begynner på skolen, og begynner å bli kjent med mennesker her. 

Jeg er så takknemlig for at jeg får besøk i kveld, som skal være her noen dager. Jeg tror det kunne blitt litt vell utfordrende å bo her en uke alene nå på starten. 

Fanny

Oda M

23.08.2017 kl. 17:00
💜
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits